Blog > JÜPİTER RETROSU: KAÇAN FIRSATLARI YENİDEN YAKALAMAK! Blog Yazılarım

JÜPİTER RETROSU: KAÇAN FIRSATLARI YENİDEN YAKALAMAK!

Eğitim öğretimin, kişisel gelişimin, felsefenin, inançların, uzak seyahatlerin gezegeni Jüpiter durağan pozisyonuyla birlikte 4 Eylül 2023- 1 Ocak 2024 arasında retro (Geri) yapacak. Jüpiter retrosu boyunca şunları yapabilirsin:
  • Eğitim hayatına yeniden dönme kararı alabilirsin. Bu eğitim çeşitli sebeplerle yarım bıraktığın, dondurduğun, bir şekilde başlayamadığın bir eğitim olabilir. Bazı insanlar da Jüpiter retrosunda ikinci üniversitesine başlar. Belki de sen bu insanlardan biri olabilirsin.
  • Eğer öğretmensen yeniden okula dönme veya yeniden bireysel eğitimler verme kararı alabilirsin. Şimdiye dek verdiğin eğitim şeklini yeniden gözden geçirebilir; eğitim içeriklerini öğrencilerin ilgisini çekecek, onları daha da geliştirecek, onlara daha farklı bakış açıları sunabilecek bir formata sokabilirsin.
  • Eğer okulunda bir türlü veremediğin derslerin varsa ve bu dersler yüzünden okulunda uzatmaları oynayan bir öğrenciysen Jüpiter retro enerjisi sana bu dersleri geçme fırsatı sunabilir. Bu fırsatı iyi değerlendir!
  • Daha önce gittiğin veya gitmek istediğin yerlere seyahat etme fırsatı yakalayabilirsin. Bu seyahatlerin birçok amacı olabilir. Mesela gezip görmek, farklı kültürleri keşfetmek, eğitim almak ya da manevi yönünü geliştirmek için olabilir. Yani mistik yerlere, hacca, inancına göre gitmek istediğin ibadethanelere, kutsal yerlere gitme şansın olabilir.
  • Jüpiter büyük para gezegeni olduğu için retrosu boyunca gelir ve giderlerini gözden geçirmek için idealdir. Bütçeni gözden geçir ve ayağını yorganına göre uzatıp uzatmadığına bak. Abartılı ve gereksiz yatırımlara, gereksiz harcamalara mesafeli dur.
  • Uranyen prensipte günlük yorumlarımı okumak için @astroskylog Instagram hesabımı takip edebilirsiniz. Sevgiler, Selda Meriç