Blog > Astrolojide Erkek Haritalarında Güzellik Göstergeleri Blog Yazılarım

Astrolojide Erkek Haritalarında Güzellik Göstergeleri

Doğum haritasında Ay, Venüs, Jüpiter, Neptün açıları güzellik faktörlerindendir. Örneğin bu gezegenlerin hem birbirleriyle olan açıları hem de ASC (Yükselen)’yle olan açıları harita sahibinin güzel, hoş, efsunlu, bakılası, ay yüzlü, baby face :) olarak nitelendirilmesine katkı sağlayabilir. Ünlü erkek haritaları üzerinden bu gezegenlerin ve ASC’nin kombinasyonlarına dair örnekler hazırladım. Bunlara baktığınızda konu sizler için çok daha anlaşılır olabilir. Keyifli okumalar:)

Bradley Cooper

Bradley Cooper doğum haritasında ASC- Neptün kavuşumuna sahip ve ASC yöneticisi Jüpiter'den kare açı alıyorlar. ImageBradley Cooper'ın astrolojik natal haritası.

Javier Bardem

Javier Bardem doğum haritasında Ay-Venüs üçgenine sahip ve Ay, ASC(Yükselen)’sine altmışlık açıyla bakıyor. ImageJavıer Bardem'in astrolojik natal haritası.

Keanu Reeves

Keanu Reeves doğum haritasındaki Yengeç stelyumlu Ay-Venüs kavuşumu hem Jüpiter’le hem Neptün’le hem de ASC’yle açı bağlantılarına sahip. ImageKeanu Reeves'ın astrolojik natal haritası.

Edward Norton

Edward Norton doğum haritasında ASC(Yükselen)-Neptün kavuşumuna sahip. ImageEdward Norton'un astrolojik natal haritası.

Matthew Mcconaughey

Matthew Mcconaughey doğum haritasında Venüs-Jüpiter kavuşumuna sahip. ImageMatthew Mcconaughey'nin astrolojik natal haritası.

Ben Affleck

Ben Affleck doğum haritasında ASC(Yükselen)-Venüs-Ay üçgenine sahip. ImageBen Affleck'in astrolojik natal haritası.

Brad Pitt

Brad Pitt'in doğum haritasındaki ASC(Yükselen) yöneticisi Jüpiter ASC’yle üçgen açıda. Ayrıca, Ay-Venüs kavuşumu Neptün’le destek açıda. ImageBrad Pitt’in astrolojik natal haritası.

Al Pacino

Al Pacino'nun doğum haritasında Ay-Venüs karşıtlığını Jüpiter uyumlu açısı desteklerken; Neptün bu karşıtlığı T-Kare açı kalıbına çeviriyor. ImageAl Pacino’nun astrolojik natal haritası.
Uranyen prensipte günlük yorumlarımı okumak için @astroskylog Instagram hesabımı takip edebilirsiniz. Sevgiler, Selda Meriç