Blog > Jüpiter İkizler Burcu'nda 26 Mayıs 2024 - 10 Haziran 2025 Blog Yazılarım

Jüpiter İkizler Burcu'nda 26 Mayıs 2024 - 10 Haziran 2025

Büyümenin ve gelişmenin gezegeni olan Jüpiter 26 Mayıs 2024’le birlikte İkizler Burcu’na geçiş yapacak. 10 Haziran 2025’e dek Jüpiter İkizler Burcu’nda kalacak. Jüpiter İkizler Burcu’nda zararda bir pozisyondadır. Çünkü İkizler Burcu’nun meraklı, çok fazla şeye ilgi duyan yapısı Jüpiter tarafından abartılabilir. Aynı anda birçok işe başlayıp başladığımız işlerle uğraşırken ilgimizi çok başka yeni şeyler çekmeye başlayabilir. Böylece en başta başladığımız işleri bırakıp ilgimizi çeken yeni şeylere yönelebiliriz. Bu da başladığımız işleri yarım bırakmak anlamına geliyor. Ayrıca çok fazla işe aynı anda başlamak ve ilgi çekici yeni konularla da ilgilenmek, dikkatimizi son derecede dağıtacaktır. Dolayısıyla Jüpiter’in İkizler Burcu’nda ilerleyeceği 26 Mayıs 2024- 10 Haziran 2025 sürecinde:
  • Başladığımız işi bitirmek için hangi konuda uzmanlaşmak istiyorsak tüm dikkatimizi, enerjimizi, zamanımızı tek bir konuya odaklanmakta fayda var.
  • Günlük, haftalık ve aylık plânlamalar yapmalı. Her gün yaptığımız işleri takip etmeliyiz. Böylece çok daha istikrarlı ilerleyerek gerçekten de nitelikli bir büyüme, uzmanlaşma sağlayabiliriz.
  • Jüpiter’in şans ve fırsatlarını hayatımıza çekebilmek için mutlaka önceliklerin belirlenmesi ve bu doğrultuda plânlı hareket edilmesi gerekecektir.
  • Jüpiter’in şans ve fırsatlarını hayatımıza çekebilmek için mutlaka çaba göstermemiz, harekete geçmemiz gerekir.

Yükselen Koçlar

  • Jüpiter İkizler Burcu’ndayken sizin üçüncü evinizde ilerleyecek. 3. ev alanı iletişim ve zihin alanıdır. Jüpiter genişleme ve büyüme prensibi ile çalışan bir enerjidir. İkizler Jüpiter bu alandan geçerken sizi eğitimli, bazı konularda uzman ve çok yönlü biri haline getirebilir.
  • Dikkat etmeniz gereken şey ikizler Burcu’nun çok fazla şeye ilgi duyma enerjisinin aşırı çalışması ve bu nedenle de çok fazla şeyle aynı anda ilgilenirken kendinizi bulmanız olacaktır.
  • Aynı anda birçok şeyle ilgilenirken, birçok şeyi öğrenmeye çalışırken bir yandan dikkatinizi bambaşka şeyler de çekebilir. Böylece başladığınız şeyleri yarım bırakıp ilginizi çeken yeni şeylere yönelebilirsiniz. İşte bu noktada “Ben başladığım işi bitiremiyorum, bir dikiş tutturamıyorum.” gibi bir algı çalıştırmaya başlayabilirsiniz. Bunu yaşamamanız için öncelikli olarak hangi konuda kendinizi geliştirebileceğinizi düşünmelisiniz. Sizi geliştirecek ve size çok fazla katkı sağlayacak olan şey ne ise yalnızca ona odaklanmanız ve yalnızca o konuda kendinizi geliştirmeniz dağılmanızı engelleyebilir.
  • Jüpiter İkizler Burcu’nda 3.evinizden geçerken size çok fazla eğitim alma, geçilmesi gereken bir sınavda başarı elde etme, eğitim açma, seyahat etme, kitap yazma vb. şansı verebilir.
  • Dil öğrenmek, konuşma ve iletişim becerilerinizi geliştirmek için harika bir zaman olabilir. Hatta bu dönemde birden fazla dil öğrenme şansınız da olabilir. Fakat abartmamanız gerektiğini hatırlamanız gerekiyor. Öğrenmeye ayıracak zamanınızı ve enerjinizi göz önünde bulundurarak öğreneceğiniz dilleri belirlemelisiniz. Günlük haftalık ve aylık planlamalar yaparak ilerleme metodunu tercih ederseniz sizin için Jüpiter İkizler Burcu süreci çok daha verimli olabilir. Çünkü plânsız hareket ettiğinizde dağıldığınızı, ilgilendiğiniz konulardan uzaklaştığınızı fark edebilirsiniz.
  • Jüpiter İkizler Burcu’nda sizin için iletişim, haberleşme, reklâm, pazarlama, tanıtım, eğitim, ticaret, seyahatler açısından yoğun bir dönemi işaret edebilir. Uzman olduğunuz konularda eğitim vermek, yaptığınız işi tanıtmak, yaptığınız işle ilgili iş bağlantıları kurmak ve işinizi geliştirmek için Jüpiter Burcu sürecini iyi değerlendirmenizde fayda var.
  • Zamanın ruhuna uygun olarak teknoloji bilginizi arttırmanın, finans okuryazarlığı yapmanın, bilgisayar ve sosyal medya gibi konularda bilginizi arttırmanın yaşamınıza olumlu yansımaları olabilir.
  • Eğer doğum haritanızdaki diğer göstergeler ve güncel transitler de destekliyorsa hayal ve ideallerimizi gerçekleştirmek için güçlü insanlar size destek olabilir.

Yükselen Boğalar

  • Yükselen Boğalar Jüpiter İkizler Burcu geçişini 2.evlerinde yaşayacaklar. Son bir yıldır Jüpiter 1.evinizde ilerliyordu. Son bir yılınızı gözden geçirin. Hangi konularda kendinizi uzman biri haline getirdiyseniz o konular şimdi size para kazandırmaya başlayabilir. Hangi konuda yeteneklerinizi geliştirdiyseniz şimdi bu yeteneklerinizi sergilemenin zamanı. Jüpiter’in size para kazandırma şansını elde etmek istiyorsanız harekete geçmeniz gerekiyor.
  • Jüpiter 2.evinizde ilerlemeye başladığı ilk derecelerde 10. evinize geçmiş olan transit Plüton’la da uyumlu bir açı yapacak. Bu da size toplum önündeki statünüzü değiştirmek, güçlendirmek ve para kazanmak için güçlü bir istek ve cesaret verebilir.
  • Eğer bir işiniz yoksa iş fırsatları karşınıza çıkmaya başlayabilir.
  • Eğer yaptığınız işten uzun süredir sıkıldığınızı düşünüyorsanız, işinizden istifa edip başka bir işe geçme fırsatı yakalayabilirsiniz ya da kendi işinizi kurabilirsiniz.
  • Jüpiter İkizler Burcu enerjisini olumlu anlamda kullanabilmeniz için sahip olduğunuz enerjiyi, bilgiyi, yeteneği ve zamanı doğru kullanmanız gerekir.
  • Jüpiter genişleyen ve büyüten bir enerjiye sahiptir. İkizler Burcu da çok yönlü bir enerjiye sahiptir. Jüpiter ve İkizler Burcu enerjisi para ve değer evinizde ilerlerken sizi çok fazla alandan para kazanmanız gerekiyormuş gibi hissettirebilir. Bu yüzden aynı anda birçok konuyla ilgili maddi kazanç girişimine başvurabilirsiniz. Ancak hepsine aynı anda yetişemediğinizi veya yeterli zamanı, ilgiyi ve alakayı tam da istediğiniz gibi veremediğinizi düşünmeye başlayabilirsiniz. Bu noktada işler istediğiniz gibi gitmeyebilir. Dolayısıyla size para kazandıracak en iyi yöntemi ve işi seçmenizde fayda var. Öncelik verdiğiniz işe odaklanın ve tüm enerjinizi, tüm zamanınızı işinize verin. Böylece verdiğiniz emek, gösterdiğiniz çaba, harcadığınız zaman size başarı ve para olarak hak ettiğiniz ölçüde gelmeye başlayabilir.
  • Jüpiter İkizler Burcu para ve değer evinizde ilerlerken harcamalarınıza dikkat etmenizde, gelir gider dengenizi iyi ayarlamanızda fayda var. Kazandığınız para sizi değerli biri yaparken bu parayı değerlendirmenin en iyi yollarını aramalısınız. Maddi konularda detaylara çok iyi hâkim olmanızda fayda var. İkizler Burcu enerjisi sizi biraz aceleci biri yapabilir. Tam da bu noktada önemli detayları gözden kaçırabilirsiniz ve maddi kayıp yaşayabilirsiniz veya yanlış bir yatırım yapabilirsiniz.
  • Paranızı doğru bir yatırım aracı belirleyerek kullanmanızda fayda var. Jüpiter İkizler Burcu enerjisi birçok yatırım aracını fırsat olarak algılamanıza neden olabilir. Ancak yatırım yaparken büyük hayaller kurmamaya dikkat etmenizde fayda var. Aksi halde büyük bir beklentiye girip yatırım yaptığınız şeyler size kaybettirebilir.
  • Dolayısıyla bu dönemde yapabildiğiniz en iyi işe odaklanın, bu işten kazandığınız parayı gelir gider dengenizi çok iyi ayarlayarak kullanın, aşırı lüks ve gereksiz harcamalardan uzak durun ve elinizden geldiğince birikim yapmaya çalışın.

Yükselen İkizler

  • Yükselen İkizler, Jüpiter İkizler Burcu geçişini 1.evinizde yaşayacaksınız. Jüpiter büyüme ve genişleme prensibi ile çalışan bir enerjidir. 1. eviniz bedeninizi, genel sağlık durumunuzu temsil eden bir evdir. Bu nedenle kilo alma probleminiz varsa Jüpiter’in İkizler Burcu dönemi boyunca (26 Mayıs 2024- 10 Haziran 2025) sporu yaşamanızın bir parçası haline getirmenizde fayda var.
  • Bu dönem boyunca aşırı baharatlı, yağlı yiyeceklere çekilebilirsiniz. İştahınız çok artabilir. Bu nedenle uzman bir diyetisyen yardımıyla düzenli ve dengeli bir beslenme programı ile aşırı kilo almadan Jüpiter 1.ev geçişini atlatmayı başarabilirsiniz.
  • 1.ev hayata bakış açınızı ve motivasyon kaynaklarınızı anlatır. Jüpiter İkizler Burcu enerjisi size çok yönlü bir bakış açısı ve birçok motivasyon kaynağı sağlayabilir. Ancak bakış açılarınızın çok farklı oluşu net bir kişisel hedef veya yaşam vizyonu belirlemenizi zorlaştırabilir. Bu yüzden sizin için en önemli konuyu öncelik listenizin en başına eklemenizde fayda var.
  • Jüpiter İkizler Burcu size çok fazla eğitim alma, çok fazla alanda bilgi edinme fırsatı sunabilir. Hatta o kadar ki karşınıza çıkan eğitim fırsatları arasından hangisini seçeceğiniz konusunda karar vermekte zorlanabilirsiniz. Tam da bu noktada yapmanız gereken şey hangi eğitime ihtiyacınız olduğunu netleştirmeniz olacaktır. Gelişiminiz için, yaşam vizyonunuz ve amaçlarınız için hangi eğitim sizin için gerekli? Bunları göz önünde bulundurarak hareket ederseniz işinize çok yaramayacak bir eğitim için hem boşa para vermiş olmayacaksınız hem de boşa zaman harcamamış olacaksınız.
  • Kişisel bir amaç belirledikten sonra ilginizi bambaşka bir şey de çekebilir ve belirlediğiniz amaçtan vazgeçerek ilginizi çeken amaca yönelebilirsiniz. Ancak bir süre sonra bundan da sıkılabilirsiniz. Bu da seçimler yapıp vazgeçmek gibi bir enerji çalıştıracaktır. Dolayısıyla başladığınız bir konuyu bitirememenize neden olabilir. Böyle bir durum yaşamamanız için sizi motive eden ve sizi başarılı biri yapacak, kişisel gelişiminize katkı sağlayacak, hayata bakış açınız geliştirecek en önemli amacı belirlemeniz gerekiyor.
  • Karşınıza birçok seçenek çıkabilir fakat odak noktanızı kaybetmemek ve başladığımız işi bitirmek için tek bir hedefe yönelmenizde fayda var. Hedefinize kesinleştirdikten sonra çok iyi bir planlama yapabilirseniz ve bu plana her gün istikrarlı bir şekilde uyum sağlarsanız hedefinize ulaşma şansı yakalayabilirsiniz.
  • Jüpiter İkizler Burcu enerjisi yaşam koşullarınızı, sosyal konumunuzu, mali durumunuzu iyileştirmek için size harika bir fırsat sunabilir. Bu fırsatı iyi değerlendirmek ve Jüpiter İkizler Burcu enerjisinin gölge yanı olan aşırı dağılma ve odak noktasını kaybetme durumundan etkilenmemek için duygu düşünce ve davranışlarınızda aşırıya kaçmamanızda fayda var. Düşünce ve duyguların kontrolünü yapabilirseniz davranışlarınız da dengeli olacaktır. Böylece kendinizden ve hayattan abartılı beklentiler içine girmekten uzak durmuş olacaksınız.
  • Kendiniz için makul ve mantıklı hedefler belirlemelisiniz. Bu hedefleri belirlerken sizi sıkıp sıkmayacağını iyi düşünmelisiniz. Aksi halde sizi sıkacak bir hedefe başlarsınız bir süre sonra onu bırakabilirsiniz.
  • Kendiniz için en iyi hedefi belirledikten sonra ajanda tutmanızda fayda var.
  • Dağılmamak ve belli bir istikrar da ilerlemek için günlük haftalık ve aylık hedefler belirlemelisiniz. Eğer günlük aylık ve haftalık hedeflerinizi istikrarlı bir şekilde yapmayı başarabilirseniz sonunda istediğiniz hedefe ulaşabilir ve bunun sonunda bir başarı elde edebilirsiniz.
  • Jüpiter size kendinizi en iyi şekilde geliştirebileceğiniz olanaklar sunabilir. Bu olanakları en iyi şekilde değerlendirmenizde fayda var çünkü Jüpiter bir daha 12 yıl sonra yükseleninizden ve 1.evinizden geçiş yapacak. Dolayısıyla 26 Mayıs 2024-10 Haziran 2025 dönemini kendinizi geliştirmek, bir alanda uzmanlaşmak için en verimli şekilde kullanmanız tavsiye edilir. Eğer bir yıllık dönemde bir alanda uzmanlaşmayı başarabilirseniz, uzmanlaştığınız bu konu Jüpiter 2. evinize geçtikten sonra yani 10 Haziran 2025’ten sonra size para kazandırmaya başlayabilir.

Yükselen Yengeçler

  • Yükselen Yengeçler, Jüpiter İkizler Burcu geçişini 12.evinizde yaşayacaksınız. Bu dönem sizin için oldukça manevi bir dönem olabilir. İçsel dünyanıza odaklanmak, iç dünyanızda neler olup bittiğine bakmak, maddi dünyanın koşturmacasına bir süreliğine ara verip ihmal ettiğiniz manevi dünyanıza odaklanmak için iyi bir dönem.
  • Jüpiter İkizler Burcu geçişi 26 Mayıs 2024’ten 10 Haziran 2025’e dek sürecek olan bir iç gözlem, ruhsal aydınlanma şansı yakalama dönemi olabilir. Jüpiter İkizler Burcu enerjisini kendi faydanıza olacak şekilde kullanmanın en iyi yolu bu dönemde ruhsal konulara eğilmek olacaktır. Spiritüel konular çok fazla ilginizi çekebilir.
  • Reiki, Kukai, regresyon, ruh- beden- zihin çalışmaları, yoga, meditasyon çalışmaları, çakra dengeleme çalışmaları, inanç sistemleri ile ilgili eğitimlerle meşgul olabilirsiniz. Yoga programlarına, kişisel dönüşüm programlarına, karanlık inzivası veya sessizlik inzivası programlarına katılarak, hacca veya umreye giderek içsel dünyanızla buluşmanızı kolaylaştırabilirsiniz. Aynı zamanda bu tip pratikler sizi sizinle daha da yakınlaştıracaktır. Kendinizle, yaşamla, yaratıcı ile ilgili büyük farkındalıklar yaşama şansı elde edebilirsiniz.
  • Bu dönemde sizi çok fazla etkileyecek ruhsal bir rehberle yollarınız kesişebilir. Ruhsal konularla ilgilenen birçok insanla tanışma veya bir araya gelme şansı yakalayabilirsiniz.
  • Araştırmalarınız, okuduğunuz kitaplar, izlediğiniz spiritüel videolar, ruhsal eğitimler alan insanlarla yapacağınız sohbetler hayata bakış açınızı farklı bir yöne çevirmenizi sağlayabilir.
  • Jüpiter 12. Evinizde girdiği gibi 8.evinizde transit eden Plüton’la da uyumlu açı yapacak. Bu da bir süreliğine gerçekleşen rüyalar görmenizi sağlayabilir. Hatta belki paranormal birtakım olaylar bile yaşayabilirsiniz. Özellikle rüya günlüğü tutmanızda fayda var. Size ait bir takım rüya sembolleri olabilir ve eğer düzenli olarak rüyalarınızı yazarsanız bu sembollerin sizin için anlamını keşfetme şansı bulabilirsiniz. Bu dönemde rüya kamplarına da gidebilirsiniz.

Yükselen Aslanlar

  • Yükselen Aslanlar, Jüpiter İkizler Burcu geçişini 11.evinizde yaşayacaksınız. Bu dönemde birden fazla hayal ve idealiniz olabilir.
  • Aynı anda birçok hayalinizi gerçekleştirmek için uğraşırken bir süre sonra bir kısmına hiç vakit ayıramadığınızı, gerekli özeni gösteremediğinizi fark edebilirsiniz. Bu da kendinizi başarısız biri gibi görmenize neden olabilir. Dolayısıyla Jüpiter İkizler Burcu enerjisini doğru kullanmak istiyorsanız sizin için en önemli olan hayal ve idealin ne olduğunu belirlemeniz ve tüm enerjinizi ona odaklamanız gerekiyor.
  • Yalnızca bir tane önceliğiniz olursa Jüpiter İkizler Burcu dönemini aşırı dağılmadan verimli bir şekilde geçirebilirsiniz.
  • Zamanınızı, enerjinizi, sosyal yeteneklerinizi, zekanızı, yaratıcılığınızı yalnızca en önem verdiğiniz hayal ve ideale odaklanmalısınız. Böylece o ideale ve hayale ulaşma şansı yakalayabilirsiniz. Aksi halde çok fazla hayal ve idealle uğraşmak, odak noktanız kaybetmenize neden olacaktır.
  • Jüpiter İkizler Burcu geçişinin olduğu 26 Mayıs 2024’ten 10 Haziran 2025 döneminde hayallerinizi ve ideallerinizi gerçekleştirmek için çeşitli vakıfların, derneklerin, oluşumların, grupların içine dahil olabilirsiniz. Bu grupların arasında sizi ideallerinize ve hedeflerinize ulaştıracak insanlarla tanışma şansınız olabilir. Bu insanlar oldukça entelektüel, geniş perspektife sahip olan insanlar olabilir. Çok yönlü insanlarla bir arada olmak size ve kişisel gelişiminize de çok fazla katkı sağlayabilir. Ayrıca bu insanlar kendinizi gerçekleştirmek istediğiniz konularda size yeni kapılar açabilirler. Bu yüzden 26 Mayıs 2024’ten 10 Haziran 2025 döneminde elinizden geldiğince sosyalleşin ve iyi ilişkiler kurmaya çalışın.
  • Jüpiter İkizler Burcu’na geçtiği gibi 7.evinizde transitine başlamış olan Plüton’la da uyumlu bir açı kuracak. Bu da aslında hayal ve ideallerinizi gerçekleştirme gücünü size verebilir. Ayrıca hayallerinizdeki şeyi başarmanız için çok güçlü bir ortaklık da kurabilirsiniz, güçlü bir ortaklığın içerisine dahil olabilirsiniz veya güçlü biri size hayalinizi gerçekleştirmek için yardım edebilir. Bir başka olasılık da (Eğer evlilik göstergeleriniz de destekliyorsa) evlenerek eşiniz vasıtasıyla hayal ettiğiniz bir yaşama kavuşma şansı bulabilirsiniz.
  • Jüpiter İkizler Burcu Dönemi’nde (26 Mayıs 2024’ten 10 Haziran 2025) eğer çocuk sahibi olmak isterseniz ve haritanızdaki çocuk göstergeleriniz de destekliyorsa çocuk yapma şansınız olabilir.
  • Yaratıcı yeteneklerinizi ortaya çıkarmak ve çok fazla üretken biri olduğunuzu herkese göstermek için fırsat yakalayabilirsiniz. Bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmenizde fayda var.
  • Jüpiter İkizler Burcu döneminde (26 Mayıs 2024’ten 10 Haziran 2025) çok fazla arkadaş sahibi olabilirsiniz. İş çevreniz çok fazla genişleyebilir. Şimdiye dek sahip olmayacağınız kadar arkadaşınız ve dostunuz olabilir. Bu yüzden de kendinizi çok şanslı hissedebilirsiniz. Zaman ilerledikçe arkadaş ve dost çevrenizde, iş çevrenizde tanınan, popüler biri haline bile gelme şansınız olabilir.
  • Jüpiter İkizler Burcu enerjisi sizi yardımlaşma kampanyalarına aktif bir şekilde katılmaya, kurum, dernek veya vakıflara üye olmaya itebilir. Yardıma ihtiyacı olan insanlara, çocuklara, kadınlara yardım ettikçe ve destek oldukça hem manevi anlamda kendinizi iyi hissetme şansı hem de göstermiş olduğunuz yardım faaliyetleri doğrultusunda kişisel bir itibar kazanma şansı da elde edebilirsiniz.

Yükselen Başaklar

  • Yükselen Başaklar, Jüpiter İkizler Burcu geçişini 10.evinizde yaşayacaksınız. Jüpiter İkizler Burcu geçişi dönemde (26 Mayıs 2024- 10 Haziran 2025) diğer transit gezegenler de eğer doğum haritanızdaki kariyer göstergelerinizi destekliyorsa terfi alma, statü kazanma, toplumsal görünürlüğünüzün değişimi ve hedeflediğiniz başarıyı elde etme şansı bulabilirsiniz.
  • Jüpiter İkizler Burcu’na girer girmez çalışma yaşamı, günlük düzen, iş yapma biçimi, çalışma arkadaşları gibi konuları anlatan 6.evinize girmiş olan transit Plüton’la da uyumlu bir açıda olacak. Eğer şimdiye dek kariyerinizde doğru bir strateji ile ilerlemişseniz Jüpiter- Plüton arasındaki bu uyumlu açı kariyerinizde sizi güçlü bir pozisyona getirebilir. Ayrıca uzun zamandır sahip olmak istediğiniz güce kavuşabilirsiniz. Eğer kariyerinizle ilgili bir değişim yapmak istiyorsanız, uzun süredir yaptığınız işten sıkıldıysanız ve kendinize yeni hedefler belirlediyseniz işinizi değiştirebilirsiniz. Jüpiter ve Plüton değişim yapmak için gerekli olan gücü ve cesareti size verebilir.
  • Jüpiter İkizler Burcu geçişi dönemde (26 Mayıs 2024- 10 Haziran 2025) başka yerlerden sizi kariyer anlamında güçlü bir pozisyona taşıyacak iş fırsatları veya iş teklifleri gelebilir.
  • İş arayan biriyseniz Jüpiter ikizlere geçmeden önce Mayıs’ın ilk 10 gününden sonra CV’nizi çalışmak istediğiniz şirketlere göndermeye başlamanızda fayda var. 26 Mayıs 2024’te Jüpiter İkizler Burcu’na geçtikten sonra iş başvurularınıza geri dönüşler alma şansınız yüksek olabilir.
  • Büyüme ve genişleme prensibi ile çalışan Jüpiter 26 Mayıs 2024 -10 Haziran 2025 arasında kariyer hedefleri ve yaşam rotası evinizde ilerleyeceği için ve İkizler Burcu’nda olacağı için sizi birden fazla kariyer fikri ile meşgul edebilir. Çok fazla işi aynı anda yapmak isteyebilirsiniz. İşleriniz çoğalabilir. Ancak çok fazla işe aynı anda başlarsanız bir süre sonra hepsine yetişemediğinizi, gerekli ilgiyi gösteremediğinizi ve çok da verimli olamadığınızı fark edebilirsiniz. Bu nedenle yapmak istediğiniz işler arasından size kariyer ve statü anlamında en iyisini verecek olanı tercih etmenizde ve yalnızca ona odaklanmanızda fayda var. Tüm enerjinizi, zamanınızı ve yeteneklerinizi yalnızca bir alana odaklarsanız o alanda en iyisi olma şansı yakalayabilirsiniz. Bu da sizi kariyer yaşamınızda aranılan biri yapabilir.

Yükselen Teraziler

  • Yükselen Teraziler, Jüpiter İkizler Burcu geçişini 9.evinizde yaşayacaksınız. Jüpiter İkizler Burcu enerjisi sizi birçok konuda meraklı biri yapabilir ve bu merak birçok uzmanlık alanına yönelmenizi sağlayabilir.
  • Jüpiter kişisel gelişiminiz için çok sayıda fırsatı karşınıza çıkarabilir. Kendinizi geliştirmenin çeşitli yollarını bulma şansı elde edebilirsiniz. Transit Plüton’un da 5.evinizde ilerliyor oluşu keyif alarak yaptığınız şeyleri, hobileri, yaratıcılık alanlarınızı uzman olma fikrine dönüştürebilir. Yani artık bazı hobilerinizi hobi olarak değil o alanda uzman biri olarak devam ettirme kararı alabilirsiniz.
  • Dikkat etmeniz gereken şeyse 26 Mayıs 2024 -10 Haziran 2025 arasında sizin için önceliğin ne olduğunu iyi belirlemek olacaktır. Çünkü İkizler Burcu enerjisi Jüpiter enerjisi ile birleşince birden fazla konuya sizi odaklayabilir ve aynı anda birçok konuda uzmanlaşmak için eğitimler almaya başlayabilirsiniz. Bu ilk başlarda çok iyi görünse de ilerleyen zamanlarda başladığınız birçok uzmanlık alanına veya eğitim alanına gerekli özeni, zamanı, ilgiyi ve alakayı gösteremediğinizi fark edebilirsiniz. Hatta bazılarına karşı ilginizi de yitirmeye başlayabilirsiniz. Bu da sizin için para ve zaman kaybına neden olabilir. Aynı zamanda “Başladığım bir işi bitiremiyorum, o halde ben beceriksizim sanırım.” gibi bir algıya da kapılmanıza neden olabilir. Aslında beceriksiz değilsinizdir sadece zamanınızı birçok konuyla ilgilenerek geçirmeye çalıştığınız için enerjinizin bölündüğünü ve her birine hak ettiği kadar emek veremediğinizi fark etmeniz gerekiyordur.
  • Jüpiter’in İkizler Burcu’nda olacağı 26 Mayıs 2024 -10 Haziran 2025 arasındaki dönemde uzman olmak ve kendinizi geliştirmek istediğiniz konularda daha bilinçli hareket etmeyi başarabilirseniz gerçekten de o alanlarda yetkin bir insana dönüşme şansınız olabilir.
  • Eğer akademik kariyer düşünüyorsanız ve haritanızdaki akademik kariyeri gösteren işaretler de destekliyorsa bu alanda kariyer yapma şansı elde edebilirsiniz.
  • Eğer üniversite sınavına hazırlanan biriyseniz çok iyi bir ders çalışma plânlaması yaparak ilerlemenizde fayda var. Çünkü Jüpiter İkizler Burcu sizi çok fazla konuyla meşgul edebilir ve dikkatinizi dağıtabilir. Bu nedenle önceliklerinizi belirlemenizde fayda var. Günlük haftalık ve aylık planlamalar yaparak ilerlerseniz istediğiniz başarıyı elde etme şansınız olabilir.
  • Çocuğunuz varsa Jüpiter’in İkizler Burcu’nda olacağı 26 Mayıs 2024 -10 Haziran 2025 arasındaki dönemde başarı kazanabilir ve yurt dışına çıkma fırsatı yakalayabilir. Eğer yurtdışına gitme gibi bir durum yoksa çocuğunuz istediği üniversiteyi kazanma şansı elde edebilir. Eğer çocuğunuz bir işte çalışıyorsa üstün başarı gösterebilir ve statüsü değişebilir veya işi gereği bir ödüle layık görülebilir.
  • Jüpiter İkizler Burcu dönemini iyi değerlendirmek istiyorsanız kendinize yatırım yapmanızda fayda var. En iyi olmak istediğiniz şeyi netleştirin. Netleştirdiğiniz konuda eksikliklerinize gözden geçirin. Eksiklerinizi tamamlamak için çabalayın veya gerekiyorsa eğitim alarak o konunun uzmanı olun. Eğer bir konuda uzmansanız o konuyla ilgili insanları bilgilendirmek amacıyla kitap yazabilirsiniz veya bir web sayfası açıp bilgilendirici yazılar yazabilirsiniz. Uzman olduğunuz konuda eğitim programları açıp eğitim vermeye başlayabilirsiniz.

Yükselen Akrepler

  • Yükselen Akrepler, Jüpiter İkizler Burcu geçişini 8.evinizde yaşayacaksınız. Jüpiter’in İkizler Burcu’nda olacağı 26 Mayıs 2024 -10 Haziran 2025 arasındaki dönemde eşinizin gelir kaynaklarında artış olabilir. Jüpiter genişleme ve büyüme prensibi ile ilerleyen bir gezegen. Eşinizin gelir kaynakları, harcamaları, ödemeleri ne durumdaysa Jüpiter bunları büyütebilir. Eğer işiniz harcamalar konusunda, para yönetimi konusunda, parayı idare etmenin yöntemleri konusunda iyi değilse, gelir gider dengesini ayarlamak da zorlanıyorsa onunla birlikte iyi bir bütçe yapmayı denemenizde fayda var.
  • 4. evinize giren transit Plüton’la Jüpiter’in ilk derecelerde uyumlu bir açısı söz konusu olacak. Bu da ailenin finansal durumunu güçlendirmek için bir atılım yapma fırsatı bulabileceğinizi işaret ediyor olabilir. Finans göstergeleriniz de destekleniyorsa ve olumsuz bir açı yoksa maddi anlamda fırsatlar yakalama ve güçlenme şansınız olabilir.
  • Ayrıca bu transit Jüpiter ve transit Plüton arasındaki bu uyumlu açı aileden kalan bir miras, tarla veya herhangi bir taşınmazla ilgili bir konuyu da gündeme getirebilir. Bu konu sizler için maddi fırsat yaratabilir.
  • Eğer bir süredir miras konusu gündeminizdeyse ve birtakım pürüzlerle uğraşıyorsanız, Jüpiter İkizler Burcu’na geçtikten sonra miras konusundaki engelleri ortadan kaldırmak gibi bir enerjiyle de çalışabilir. Böylece çözülemeyen miras konuları çözüme kavuşabilir. Elbette bu olasılık miras göstergelerinin de herhangi bir engelleyici açısı olmadığında gerçekleşecek bir olasılık olacaktır. Ayrıca bu açı daha fazla kazanmak için iş ortaklığı yapma, iş yeri açma veya eşinizin daha iyi para kazanmak için daha iyi şartlarda çalışabileceği bir iş fırsatını değerlendirmesi şeklinde de çalışabilir.
  • İş ortaklığı kuracaksanız dikkatli olmanızda fayda var. Çünkü Jüpiter İkizler Burcu’nda olduğu için kurulacak ortaklık, bu ortaklığın nasıl yönetileceği, iş planı ve işe dair tüm detaylar atlayıp, işin incelikleri üzerinde çok durmadan hemen iş yerini açıp para kazanmaya odaklanabilirsiniz. Bu da işin devamında üzerinde durmadığınız detayların prizler çıkarmasına neden olabilir. Dolayısıyla, kuracağınız ortaklığın şartlarını işine en başından ortağınızla birlikte çok iyi belirlemelisiniz. Halihazırda iş ortaklığınız varsa Jüpiter’in İkizler Burcu’nda olacağı 26 Mayıs 2024 -10 Haziran 2025 arasındaki döneminde ortaklığın gelir gider dengesini ayarlamak, daha fazla para kazanmak, iş çevresini geliştirmek için fırsatlarınız olabilir.
  • İkizler Burcu enerjisi taşıyan Jüpiter sizi daha fazla para kazanma seçeneklerine de odaklayabilir. Ancak birçok işle uğraşmak yerine daha çok uzman olduğunuz veya çok iyi bildiğiniz bir işe tüm enerjinizi ve zamanınızı harcamanız daha iyi olabilir. Çünkü birden fazla işle uğraşmak, birden fazla şeyle meşgul olmak, birden fazla şeye kafa yormak ve zaman harcamak anlamına geliyor. Dolayısıyla bir süre sonra bazı işlerinize daha fazla zaman harcarken bazı işlerinize zaman ayıramadığınızı fark edebilirsiniz. Hatta bazı işlere karşı ilginizi de yitirebilirsiniz. Bu yüzden sizin için en önemli olan hedefi belirlemeli ve tüm enerjinizi, zamanınızı ve aklınızı ona odaklamalısınız. Bunu yapmayı başarabilirseniz hedefinize ulaşma ve başarılı olma şansınız olabilir.
  • Jüpiter’in İkizler Burcu’nda olacağı 26 Mayıs 2024-10 Haziran 2025 arasındaki dönemde mecbur kalmadıkça büyük krediler çekmemenizde fayda var. Jüpiter geçtiği evin temalarını büyüten bir enerjiyle çalışır. Eğer borcunuz varsa gelir gider dengenizi ayarlayamadığınız bir dönemdeyseniz, Jüpiter bu durumu daha da büyütebilir. Bu nedenle Jüpiter’in büyütücü etkilerini negatif anlamda yaşamak istemiyorsanız gelir gider dengenizi çok iyi ayarlamanız ve ayağınızı yorganınıza göre uzatmanızda, borç, sigorta, vergi gibi konuları çok iyi takip etmenizde fayda var.
  • Jüpiter’in İkizler Burcu’nda olacağı 26 Mayıs 2024-10 Haziran 2025 arasındaki dönemde transit Satürn keyif olarak yaptığınız her türlü şey için para harcama konusunda sizi zaten temkinli biri yapmaya çalışacaktır. Doğrudan kariyer hedeflerinize odaklanarak, gelir gider dengenizi çok iyi bir stratejiyle yürüterek finansal durumunuzu koruyabilir ve biraz daha fazla kazanmak için fırsatlar bile yaratabilirsiniz.
  • 4.evinizden de Plüton transiti almaktasınız. Yer değiştirme fikri, taşınmak, evi yıkıp yenisini yaptırmak, mülk sahibi olmak, ev almak veya satmak gibi konular da yavaş yavaş gündeminizi meşgul edecektir. Ev almak için fırsatları kollayabilirsiniz veya ev almak için birikim yapmak adına çok çalıştığınız bir zaman olabilir.

Yükselen Yaylar

  • Yükselen Yaylar, Jüpiter İkizler Burcu geçişini 7.evinizde yaşayacaksınız. Büyüme ve genişleme prensibi ile çalışan Jüpiter’in İkizler Burcu’nda olacağı 26 Mayıs 2024 -10 Haziran 2025 arasındaki dönemde özel ve sosyal ilişkilerinizi geliştirmek ve çok yönlü iş ilişkileri veya ortaklık ilişkileri kurmak açısından oldukça verimli olabilir. Eğer bir iş ortaklığınız varsa bu ortaklığın büyümesi söz konusu olabilir.
  • Haritanızdaki gezegenlerin açılarına ve diğer transit gezegenlerin de haritanıza özellikle 7.ev yöneticinize olumlu açıları varsa size daha fazla para kazandıracak bir ortaklık kurma şansınız olabilir, var olan iş ortaklığınızı büyütme şansınız olabilir.
  • Her yedinci evden geçen Jüpiter evlilik vermez. Evlilik verebilmesi için doğum haritasındaki evlilik potansiyellerinizin de Jüpiter ikizler transiti boyunca tetikleniyor olması gerekir. Eğer hayatınızda istikrarlı ilerleyen bir ilişkiniz varsa, ilişkinizde her şey yolundaysa ve haritanızdaki evlilik evi yöneticiniz de destekleniyorsa veya herhangi bir transit gezegen tarafından olumlu anlamda tetikleniyorsa Jüpiter’in İkizler Burcu’nda olacağı 26 Mayıs 2024 -10 Haziran 2025 arasındaki dönemde ilişkiniz evliliğe dönüşebilir.
  • Satürn’de 4. evinizden geçiş yapıyor. Aslında hayatınızın temellerini kazıp yeniden inşa ettiğiniz bir dönemden geçiyorsunuz. Bu inşaat ne kadar sağlam olursa yaşamınız o derecede iyi olacaktır ve hayata olan güveniniz artacaktır.
  • Jüpiter’in İkizler Burcu’nda olacağı 26 Mayıs 2024 -10 Haziran 2025 arasındaki dönemde karşınıza birden fazla partner adayı da çıkarabilir. Kafanız karışabilir. Eğer yalnızsanız ve evlenmek istiyorsanız doğru kişiyi seçmek hayatınıza daha da güvenle ilerlemek noktasında size destek olabilir.
  • Transit Plüton da 3.evinizde ilerliyor. Plüton evliliğe, birlikteliklere, ortaklaşa hareket etmeye dair fikirlerinizi de yavaş yavaş değiştirip dönüştürmeye başlayacaktır. Yani siz zaman içerisinde bugüne dek kurduğunuz ilişkileri bambaşka bir bakış açısıyla kurmaya başlayabilirsiniz. Belki de şimdiye dek ilişki seçimlerinizde çok kötüydünüz. Kendiniz için doğru seçimler yapamıyordunuz. Bundan sonra daha bilinçli seçimler yapmaya başlayabilirsiniz.
  • Jüpiter genişleme ve büyüme prensibi ile çalışan bir enerjidir. Jüpiter’in İkizler Burcu’nda olacağı 26 Mayıs 2024 -10 Haziran 2025 arasındaki dönemde evlilik, iş ortaklıkları ve genel olarak ilişkiler konusunda ne durumdaysanız o durumu büyütüp genişletilebilir. Yani sorunlu bir iş ortaklığınız varsa Jüpiter ortaklıktaki o sorunları daha da büyütebilir. Eğer iyi bir iş ortaklığı yürütüyorsanız Jüpiter İkizler Burcu enerjisi bu ortaklığı daha da iyi hale getirebilir ve hatta ortaklığa yeni ortaklar katılabilir, ortaklığı büyütme şansı elde edebilirsiniz.
  • Evliliğinizde problemler varsa ve bu problemleri bir türlü halledemiyorsanız Jüpiter’in İkizler Burcu’nda olacağı 26 Mayıs 2024 -10 Haziran 2025 arasındaki dönemde problemler daha da büyüyebilir. Bunları çözmek için oturup gerçekten konuşmanız gerekebilir. Eğer birbirinize kırgınsanız ve gerçekten birbirinizi seviyorsanız Jüpiter’in buradan geçişi sorunlarınızı daha pratik bir şekilde çözmek, sorunlarınıza daha farklı açılardan yaklaşarak bakmanızı sağlayabilir ve yeniden barışmanız, kırgınlıklarınızı onarmanız için size şans verebilir.
  • Eğer çok iyi giden bir evliliğiniz varsa Jüpiter’in İkizler Burcu’nda olacağı 26 Mayıs 2024 -10 Haziran 2025 arasındaki dönemde evliliğiniz daha da iyi hale gelebilir.
  • 7. ev eş demektir. Jüpiter’in İkizler Burcu’nda olacağı 26 Mayıs 2024 -10 Haziran 2025 arasındaki dönemde bu evden geçmesi eşinizin de çok yönlü biri olmaya karar vermesi anlamına gelebilir. Eşinizin ilgi alanları çoğalabilir. Bu ilgi alanlarını para kazanacağı bir kaynak haline getirmek isteyebilir.
  • 7.ev eşinizin birinci evi olduğu için Jüpiter’in İkizler Burcu’nda olacağı 26 Mayıs 2024 -10 Haziran 2025 arasındaki dönemde eşinizin sağlığıyla ilgili konularda daha dikkatli olmasında fayda var. Çünkü Jüpiter genişleme ve büyüme etkisi yayacaktır. Eşinizin kilo alma problemi varsa Jüpiter buradan geçerken kilo alması daha da kolaylaşabilir. Spora başlamasında, yeme içme konularında dikkatli olmasında fayda var.
  • Eğer devam eden bir hukuksal süreciniz varsa ve haritanızdaki gezegenler de destekliyorsa Jüpiter’in İkizler Burcu’nda olacağı 26 Mayıs 2024 -10 Haziran 2025 arasındaki dönemde hukuksal olarak sürdürdüğünüz hak mücadelenizi kazanma şansı elde edebilirsiniz.

Yükselen Oğlaklar

  • Yükselen Oğlaklar Jüpiter İkizler Burcu transitini 6. evlerinden alacaklar. Büyüme ve genişleme enerjisiyle ilerleyen Jüpiter’in İkizler Burcu’nda olacağı 26 Mayıs 2024 -10 Haziran 2025 arasındaki dönemde bu enerji iş yaşamınızı günlük yaşamınızı yaptığınız işleri çoğaltabilir.
  • Jüpiter’in İkizler Burcu’nda olacağı 26 Mayıs 2024 -10 Haziran 2025 arasındaki dönemde çalışma yaşamınızda aranıza yeni çalışma arkadaşları katılabilir. Bu çalışma arkadaşları size farklı bakış acıları sunabilir.
  • Jüpiter’in İkizler Burcu’nda olacağı 26 Mayıs 2024 -10 Haziran 2025 arasındaki dönemde bugüne dek yaptığınız işin yanında İkizler Burcu enerjisi ile çalışma hayatınıza daha farklı işlerde girmeye başlayabilir. Yani siz birden fazla işle uğraşırken kendinizi bulabilirsiniz ve bu sizi biraz yorabilir.
  • Jüpiter’in İkizler Burcu’nda olacağı 26 Mayıs 2024 -10 Haziran 2025 arasındaki dönemde çalışma hayatınızda kendinizi geliştirmek, iş yaptığınız kişilerle olan ilişkilerinizi geliştirmek ve daha geniş çapta yeni iş bağlantıları kurmak açısından size fırsatlar sunabilir.
  • Jüpiter’in İkizler Burcu’nda olacağı 26 Mayıs 2024 -10 Haziran 2025 arasındaki dönemde Jüpiter ilişkiler evinizin yöneticisi olduğu için ve 6. evinizde ilerleyeceği için eşinizle birlikte çalışma kararı alabilirsiniz.
  • Eğer bekarsanız Jüpiter’in İkizler Burcu’nda olacağı 26 Mayıs 2024 -10 Haziran 2025 arasındaki dönemde iş yerinde biriyle yakınlaşıp yeni bir ilişkiye başlama şansınız olabilir. Belki de iş yerinizde yeni çalışmaya başlayan biri ile de yakınlaşmanız söz konusu olabilir.
  • 6.ev yaşam içerisinde sonradan kazanılan rahatsızlıkları anlatan bir evdir. Eğer sağlığınıza dikkat etmediyseniz (Vücudunuz belki size bir takım sağlıkla ilgili işaretler veriyordu fakat siz bunları önemsemediyseniz) bu şikayetleriniz Jüpiter İkizler Burcu enerjisiyle artabilir. Dolayısıyla eğer sağlık şikayetleriniz varsa ve hala doktora gitmediyseniz doktor kontrolüne gidip kendinize vakit ayırmanızda fayda var.
  • 6.ev uzmanlaştığımız alandır. Eğer bazı konularda uzmanlaşmak istiyorsanız Jüpiter’in İkizler Burcu’nda olacağı 26 Mayıs 2024 -10 Haziran 2025 arasındaki dönemini çok iyi değerlendirmenizde fayda var. Fakat ikizler Burcu’nun çok fazla şeye ilgi gösterme, ilgi duyduğu şeyleri hemen yönelme ve tüm bunları yaparken yeni şeylere ilgi duyma gibi bir özelliği vardır. Bu da bir noktadan sonra birçok alanda uzman olmak için harekete geçmenize neden olabilir ama hepsine yeterli zamanı ayıramadığınızı bir süre sonra fark edebilirsiniz. Bazı ilgi alanlarınızdan uzaklaşmak zorunda kalabilirsiniz. Bu nedenle dağılmamak enerjinizi ve zamanınızı doğru harcamak için uzmanlaşmak istediğiniz ve sizin için en kıymetli olan alanı belirlemenizde fayda var.
  • Jüpiter’in İkizler Burcu’nda olacağı 26 Mayıs 2024 -10 Haziran 2025 arasındaki döneminde eğer çalışma yaşamınıza katkı sağlayacak, sizi geliştirecek, sizi çalışma hayatında aranacak insan yapacak olan asıl amacınıza odaklanırsanız gerçekten o alanda çok iyi bir uzman olabilirsiniz.
  • Eğer kariyer göstergelerinizde destekliyorsa Jüpiter’in İkizler Burcu’nda olacağı 26 Mayıs 2024 -10 Haziran 2025 arasındaki döneminde terfi alabilirsiniz.
  • Eğer iş arayan biriyseniz 2024 Mayıs’ının ilk 10 gününden sonra başvurularınızı yapmanızda fayda var. Jüpiter’in İkizler Burcu’na geçeceği 26 Mayıs 2024’le birlikte başvurularınıza geri dönüşler gelmeye başlayabilir.
  • Transit Plüton’da 2.evinize geçiş yapacak. Para kazanma şeklinizi de yavaş yavaş değiştirme enerjisi aktif olacaktır. Jüpiter de çalışma hayatı evinizde ve kısa süreli olarak Jüpiter ve Plüton uyumlu açıyla birbirine bakacaklar. Dolayısıyla 26 Mayıs 2026’yla birlikte işle ilgili yapmak istedikleriniz konusunda fırsatlarınız olabilir. İşinizde güçlenmek istiyorsanız sizi güçlü bir pozisyona getirecek bir şans elde edebilirsiniz.
  • 6. ev yeme içme biçimimiz ve uyku düzenimizi anlatan bir alandır. Jüpiter’in büyüme ve genişleme prensibi ile ilerlediğini hatırlamalısınız. Jüpiter’in İkizler Burcu’nda olacağı 26 Mayıs 2024 -10 Haziran 2025 arasındaki dönemde yağlı ve baharatlı yiyeceklerden, alkolden uzak durmanızda ya da bu tip yiyecek ve içecekleri sınırlı veya daha kontrollü tüketmenizde fayda var. Daha sağlıklı olmak için bir diyetisyenin desteğiyle yeni bir beslenme programına geçebilirsiniz. Eğer kilo probleminiz varsa sporu yaşamınızın bir parçası haline getirmenizde de fayda var.

Yükselen Kovalar

  • Yükselen Kovalar Jüpiter İkizler Burcu geçişini 5.evlerinden alacaklar. Jüpiter genişleme ve büyüme enerjisini temsil eder. Jüpiter’in İkizler Burcu’nda olacağı 26 Mayıs 2024 -10 Haziran 2025 arasındaki dönemde yaratıcılık evinizde ilerlemesi yaratıcılığınızı çok farklı şekillerde gösterme şansı elde edebileceğinizi işaret ediyor olabilir. Bunun için çaba gösterirseniz şanslar elde edebilirsiniz.
  • Satürn 2.evinizde ilerliyor. Şimdiye dek kazandığınız belli bir miktar para olabilir ancak Satürn’ün enerjisi kazandığınız parayı azaltmış olabilir veya kazandığınız paranın değerini azaltmış olabilir. Neptün de bu evinizde ilerlediği için kazandığınız para elinizden hemen çıkıyor olabilir. Dolayısıyla çalışıyorum, kazanıyorum ama kazandığım paranın hayrını göremiyorum diyor olabilirsiniz. Bu yüzden Jüpiter’in İkizler Burcu’nda olacağı 26 Mayıs 2024 -10 Haziran 2025 arasındaki dönemde yaratıcılık alanından geçerken daha fazla para kazanmanızı sağlayacak yeteneklere kendinizi odaklayabilirsiniz.
  • sadece bir alanda para kazanmak değil yeteneklerinize göre birkaç alandan para kazanmaya odaklanabilirsiniz. Böylece elinizi rahatlatacak birkaç akar daha yaratma şansınız olabilir.
  • İkizler Burcu’nun çok fazla şeye merak salma ve ilgi duyma özelliği Jüpiter’in büyütücü ve genişletici enerjisi ile birleştiğinde sizi çok fazla şeyle meşgul edebilir. Bu noktada asıl yapmanız gereken işleri yaparken daha başka ilgi alanlarıyla da meşgul olmaya başladığınızı, çok fazla dağıldığınızı, asıl yapmanız gereken işlere zamanınızın kalmadığını düşünmeye başlayabilirsiniz. Bu sebeple Jüpiter İkizler Burcu enerjisinin olumsuz etkilerini yaşamak istemiyorsanız yapmanız gereken asıl işlere öncelik vermek olacaktır.
  • Jüpiter aynı zamanda bir flört evi olan 5.evinizde ilerlerken 26 Mayıs 2024 -10 Haziran 2025 arasındaki dönemde çok fazla sosyalleşmenizi de sağlayabilir. Eğer yalnız biriyseniz ve doğum haritanızdaki ilişki göstergeleriniz de destekleniyorsa Jüpiter’in İkizler Burcu’nda olacağı 26 Mayıs 2024 -10 Haziran 2025 arasındaki dönemde yeni bir ilişkiye başlama şansı elde edebilirsiniz.
  • Jüpiter’in İkizler Burcu’nda olacağı 26 Mayıs 2024 -10 Haziran 2025 arasındaki dönemde yaşamınıza çok yönlü ve çok farklı ilgi alanları olan entelektüel insanlar girmeye başlayabilir. Ayrıca siz de entelektüel ve çok yönlü kişiliğinizi ortaya koyma fırsatları elde edebilirsiniz.
  • 5.ev keyif, eğlence, tatil gibi konuları da içine alan bir evdir. Jüpiter’in İkizler Burcu’nda olacağı 26 Mayıs 2024 -10 Haziran 2025 arasındaki dönemde keyif ve eğlence şekliniz de çeşitlendirebilir. Ancak bunların hepsi para harcama anlamına da geliyor. Satürn para evinizden geçiyor ve Neptün de para evinizde. Dolayısıyla bir seçim yapmanız gerekecektir. Gereksiz harcamalardan uzak durmanız gerektiğini hatırlamanızda, keyif, eğlence ve tatil gibi konularda kontrollü olmanızda fayda var.
  • Eğer evliyseniz ve çocuğunuz varsa Jüpiter’in İkizler Burcu’nda olacağı 26 Mayıs 2024 -10 Haziran 2025 arasındaki dönemde çocuğunuzun eğitimine odaklanabilirsiniz. Ayrıca çocuğunuz okuldan bir başarı elde edebilir.

Yükselen Balıklar

  • Yükselen Balılar, Jüpiter İkizler Burcunda olduğu süre içinde sizin 4. evinizde ilerleyecek. 26 Mayıs 2024’le-10 Haziran 2025 arasındaki dönemde genişleme ve büyüme prensibi ile çalışan Jüpiter aile içi iletişiminizi artırabilir.
  • Haritanızdaki aile göstergelerinin açılarına ve diğer transit gezegenlerin açılarına da bağlı olarak Jüpiter’in İkizler Burcu’nda olacağı 26 Mayıs 2024 -10 Haziran 2025 arasındaki dönemde aileniz genişleyebilir, ailede evlenecek biri varsa evlenebilir ve/veya aileye yeni biri katılabilir.
  • Eğer sizin evlenme gibi bir durumunuz varsa Jüpiter’in İkizler Burcu’nda olacağı 26 Mayıs 2024 -10 Haziran 2025 arasındaki dönemde evlenip kendi yuvanızı kurabilirsiniz.
  • Eğer evliyseniz, çocuk sahibi olmak istiyorsanız ve haritanız çocuk yapmayı destekliyorsa Jüpiter’in İkizler Burcu’nda olacağı 26 Mayıs 2024 -10 Haziran 2025 arasındaki dönemde çocuğunuz olabilir ve böylece çocuk sayesinde daha büyük bir aileye sahip olabilirsiniz.
  • Eğer doğum haritası potansiyelleriniz destekliyorsa Jüpiter’in İkizler Burcu’nda olacağı 26 Mayıs 2024 -10 Haziran 2025 arasındaki dönemde aileden kalan bir miras konusu gündeme gelebilir. Miras yoluyla geniş bir eve veya elinizi rahatlatacak bir mirasa sahip olabilirsiniz.
  • Eğer ev alma gibi bir konunuz varsa ve bunun için uzun süredir uğraşıyorsanız, haritanızdaki açılar ve transit gezegenler de yıl boyunca haritanızı destekleyici açılar yapıyorsa Jüpiter’in İkizler Burcu’nda olacağı 26 Mayıs 2024 -10 Haziran 2025 arasındaki dönemde ev alma şansı yakalayabilirsiniz.
  • Ailevi ilişkileri geliştirmek, konulmayan konuları konuşmak ve çözmek için de Jüpiter’in İkizler Burcu’nda olacağı 26 Mayıs 2024 -10 Haziran 2025 arasındaki dönemi olumlu anlamda kullanabilirsiniz. Örneğin aileden biriyle ilişkileriniz kötüyse ve barışmak istiyorsanız barışma şansı yakalayabilirsiniz.

BÜTÜN’e katkı OL’ması dileğiyle…
Uranyen prensipte günlük yorumlarımı okumak için @astroskylog Instagram hesabımı takip edebilirsiniz. Sevgiler, Selda Meriç