Blog > PLÜTON & DÖNÜŞÜM: PLÜTON EVLERDE Blog Yazılarım

PLÜTON & DÖNÜŞÜM: PLÜTON EVLERDE

Plüton’unuz hangi eve yerleşmişse bu yaşam plânınızda o ev konularında değişim ve dönüşüm yaşayacağınızı, o konularda derinleşeceğinizi ve güçleneceğinizi bilmelisiniz. Bu konuda belli bir fikre sahip olmanız için bu yazıyı hazırladım.

1.Evdeki Plüton:

Bu yaşam plânına kişilik algımı değiştirip dönüştürmeye geldim. Kendimle ilgili algımı değiştirdikçe, yaşamı da daha farklı algılamaya başlayacağım. Güçlü sezgilerim sayesinde insanların aydınlık ve karanlık, güçlü ve zayıf yönlerini hemen algılayabilirim. Ancak bu özelliklerimin avantajıyla insanları kontrol etmeye çalışmamalıyım. Daha çok kendi aydınlık ve karanlık, güçlü ve zayıf yönlerime bakmalı; karanlık yönlerimi rehabilite etmeli ve zayıf yönlerimi güçlendirmeliyim. Psikolojik olarak eski "Ben"i *ld*rmeli ve yeni bir "Ben" yaratmalıyım.

2.Evdeki Plüton:

Bu yaşam plânındaki dönüşümüm yeteneklerimle, sahip olduğum maddi değerlerle ve kendime verdiğim değerle gerçekleşecek. Maddeye aşırı önem verebilirim ve kendi değerimi sahip olduklarımla ölçmeye meyledebilirim. Ancak hayat sahip olduğum her şeyi elimden alabilir. Kaybettiğim şeyler bu yaşamda gerçekten neye değer vermem gerektiğini öğrenmemi sağlayacaktır.

3.Evdeki Plüton:

Bu yaşam plânındaki dönüşümüme yakın çevremdeki insanlar, aldığım eğitimler, öğrendiklerim katkı sağlayacak. Merak ettiğim her konuda fazlasıyla derinleşebilirim. Sahip olduğum gücü m*n*p*l*tif, y*r*layıcı iletişime, takıntılı fikirlere, tek taraflı düşünmeye odaklarsam kr*zli ilişkiler yaşayıp mutsuz olabilir ve çevremdekileri de mutsuz edebilirim. Bu nedenle gücümü en derin, kapsamlı ve etkili düşünmeye, öğrenmeye ve öğretmeye odaklamalı, takıntılı fikirlerden uzaklaşmalı, zihinsel dönüşümümü gerçekleştirmeliyim.

4.Evdeki Plüton:

Bu yaşam plânındaki dönüşümüm ailemle olan ilişkilerim, iç dünyamla kurduğum bağlantı veya yaşamımı değiştirecek bir taşınma vasıtasıyla gerçekleşecek. Erken çocukluk yıllarım zorlu geçmiş olabilir. Aile içi problemler ruhumda derin yaralar oluşturmuş olabilir. Gerekiyorsa bir psikiyatristin desteğini alarak içsel dünyamın derinliklerine inip içimdeki kırgınlıkların, kaosların, *fk*min kaynağını bulabilir, ruhsal yaralarımı neyin iyileştireceğini fark edebilirim. Böylece sahip olduğum gücü kendi köklerimi oluşturmaya, zemini güvene oturan bir aile kurmaya yöneltebilirim.

5.Evdeki Plüton:

Bu yaşam plânındaki dönüşümüm yaşayacağım aşk ilişkileri, çocuklarım veya yaratıcılığımı ortaya koyduğum işler vasıtasıyla gerçekleşecek. Aşk hayatımda veya çocuklarımla olan ilişkilerimde kontrolcü olmayı bırakmam gerektiğini öğrenmeliyim. İlişkilerimde s*pl*nt*lı, kontrolcü, m*n*p*l*tif ve kıskanç olduğum müddetçe mutlu olamayacağımın farkına varmalıyım. Bu nedenle sahip olduğum gücü birilerini kontrol etmeye değil; daha önce yapılmamış özel bir şeyler üretmeye harcamalıyım.

6.Evdeki Plüton:

Bu yaşam plânındaki dönüşümüm ürettiğim işler, çalışma yaşamım, çalışma arkadaşlarım vasıtasıyla gerçekleşecek. Yaptığım işin tüm inceliklerini öğreneceğim. Birilerine yardım etmek, bir şeyler için fayda üretmek ihtiyacı ve isteği içinde olacağım. Ancak yaptığım yardımlar, ürettiklerim başkaları tarafından değerli bulunmayabilir. Çalışma hayatımda zaman zaman güç s*v*şl*rı yaşayabilirim. Enerjimi, üretkenliğimi, bilgimi bu tip güç s*v*şl*rına değil; en faydalı hizmeti üretmeye harcamalıyım.

7.Evdeki Plüton:

Bu yaşam plânındaki dönüşümüm yakın ilişkilerim, eşim ve rakiplerim aracılığıyla gerçekleşecek. Duygusal anlamda zorlayan, m*n*p*l*tif, rekabetçi, güç s*v*şl*rı olan ilişkiler yaşayabilirim. Tüm bu zorlanmaları ilişkilerimde diğer insanlarla nasıl dengeyi kurmam gerektiğini öğrenmem için yaşadığımı fark etmeliyim. İh*n*t korkumu, takıntılarımı ve güven sorunlarımı aşabildiğimde değişimim başlayacak. Bu konuda psikolojik danışmalık almama işime çok yarayabilir.

8.Evdeki Plüton:

Bu yaşam plânında yaşayacağım kr*zler veya hayatımdaki insanların *l*mleri vasıtasıyla ruhsal ve zihinsel değişimimi ve dönüşümümü gerçekleştirebileceğim. Sahip olduğum gücü başkalarını değiştirmekle harcamamalı kendi dönüşümüme odaklanmalıyım. Okült ve ezoterik konular, psikoloji ve psikiyatri, hipnoz, şifa teknikleri gibi alanlarda bilgimi derinleştirdikçe kendi karanlıklarımla yüzleşebilir, bu yaşam plânındaki ruhsal ve zihinsel dönüşümümü gerçekleştirebilirim.

9.Evdeki Plüton:

Bu yaşam plânında inandığım değerler, yaşam vizyonum için çabalarken kazanacağım deneyimler vasıtasıyla dönüşüm sağlayacağım. Bu yaşamda herkesin kendine göre bir doğrusu olduğunu kabul etmeli ve kendi fikirlerimi başkalarına empoze etmeyi bırakmalıyım. Her farklı fikre karşı açık olmayı ve herkesi sabırla dinlemeyi öğrenmeliyim. Böylece zaman içinde inançlarım ve yaşam felsefem değişip dönüşecek. Yaşama dair yepyeni anlayışım olacak. İnancım yenilenip tazelenecek.

10.Evdeki Plüton:

İçten içe herkesin beni güçlü görmesi fikrine fazlalıyla takılabilirim. Statü, kariyer, unvan, başarı, benim için her şeyden önemli hale gelebilir. Bu yaşamdaki dönüşümüm kontrolcü, hiçbir şeyi kolay beğenmeyen, zorlayıcı anne baba, patronlar veya kariyer yaşamıyla gerçekleşecek. Kolay beğenmeyen, eleştirel, kontrolcü kişilerin aslında işimi en iyi şekilde yapabilmem için, zorluklara karşı dayanıklı olabilmem ve güçlenebilmem için hayatımda olduklarını bilmeliyim.

11.Evdeki Plüton:

Bu yaşam plânındaki dönüşümüm hayallerim, ideallerim; bu hayallerimi gerçekleştirmek isterken dahil olduğum gruplar arasında tanıştığım insanlar ve dostlarım aracılığıyla gerçekleşecek. Hayallerimi gerçekleştirerek gücümü ortaya koymak, güçlü biri olmak ve Dünya’ya kalıcı bir iz bırakmak isteyebilirim. Bunları yaparken kr*zler ve güç s*v*şları da yaşayabilirim. Her zaman da bu gruplara veya insanlara bel bağlamamam gerektiğini de bilmem ve hayallerime ulaşmam için bazı sabit fikirlerimi değiştirmem gerekebilir. Nefes aldığım her ânımın değerini bilmeliyim.

12.Evdeki Plüton:

Zaman zaman kendimi s*çl*mayı, acımasızca kendimi eleştirmeyi bırakmam gerektiğini hatırlamayım. Böylece kendi kendimin d*şm*nı olmaktan uzak kalabilirim. Ruhsal anlamda çok güçlü ve dirayetli olduğumu fark etmeliyim. Rüyalarımın rehberliğine güvenmeliyim. Ruhumun derinliklerine kolayca iniyor olmam karanlık yönlerimle olduğu kadar endişelerimle ve korkularımla yüzleşerek dönüşmeme yardım edecek. Bu sayede ruhum yeniden doğacak. Uranyen prensipte günlük yorumlarımı okumak için @astroskylog Instagram hesabımı takip edebilirsiniz. Selda Meriç ***Bu yazı ilk olarak 07 Nisan- 7 Mayıs 2022 tarihleri arasında o zamanki adı “@zamaninnabzi” olan Instagram sayfamda yayınlanmıştır.