Blog > JÜPİTER BOĞA INGRESS HARİTA Blog Yazılarım

JÜPİTER BOĞA INGRESS HARİTA

Uranyen bakış açısıyla bakıldığında Jüpiter’in 0° Boğa’ya girdiği ânın haritası Plüton’la birlikte hareket ettiğini gösteriyor. Jüpiter ve Plüton enerjileri birleştiğinde istenilen değişimi yaratmak için muazzam bir gücü ortaya çıkarır. Bu gücü doğru plânlarla, doğru stratejilerle, doğru zamanlamayla kullanabilenler maddi ve manevi başarı elde edebilirler. Bu noktada var olan işinizi yeniden gözden geçirin. İşinizde doğru stratejileri kullanıp kullanmadığınıza dönüp bakın. İşinizi büyütme ve daha fazla kazanma potansiyellerinizin neler olduğunu detaylı bir şekilde ele alın. Uzun vadede daha iyi ve istikrarlı bir şekilde para kazanmak için ihtiyacınız olan plânlar doğrultusunda ilerleyin.
ImageJüpiter Boğa Ingress Harita
Hatırlarsanız 21 Aralık 2020’de Jüpiter ve Satürn Kova Burcu’nun 0°’sinde kavuşmuşlardı. Jüpiter ve Plüton da şu anda 0° Boğa’da kavuşuyor ve uranyen bakış açısıyla Sabitlerin 0°’si yeniden tetikleniyor. Eğer 21 Aralık 2020’yle birlikte başladığınız işler, projeler varsa Jüpiter-Plüton enerjisiyle birlikte bunlar artık size para kazandırmaya başlayabilir. Bu enerji maddi olarak güçlenmenize destek olurken işinizi ve itibarınızı da artırmaya destek olabilir.
  • Kova, Aslan, Boğa, Akrep Burçlarının 0°-21°-22°’sinde;
  • İkizler, Başak, Yay, Balık Burçlarının 15°’sinde,
  • Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak Burçlarının 7°-8°’sinde
  • kişisel noktaları (ASC, MC), Güneş’i, Ay’ı, Merkür’ü, Venüs’ü, Mars’ı olanlar bu enerjiyi hayatlarında güçlü bir şekilde hissedebilirler.
Jüpiter’in bulunduğu ev konumuna bakarak paranın oyun sektörü (Dijital oyunlar da dahil), oyuncak sektörü, çocuklara yönelik yapılan işler, eğlence sektörü, tatil sektörü, emlâk, spor ve sportif faaliyetler, yeme içme sektörü, bedensel zevklere yönelik yapılan işler, sanat, yaratıcı işler gibi alanlardan kazanılacağı söylenilebilir. Bu alanlarda meslek sahibi olanlar maddi olarak güçlenebilirler.

Türkiye Cumhuriyeti haritasında Jüpiter Boğa etkilerine bakıldığında değişimi zamanın ruhunu iyi analiz edebilen vizyoner liderlerin gerçekleştireceği söylenebilir.

Sosyal gezegenlerden biri olan Jüpiter’in Boğa geçişi Plüton enerjisiyle birleşmiş olduğu için toplumun “Sosyal bir değişime dönüşüme ihtiyacı olduğu” fikri çok fazla ön plâna çıkabilir. Dolayısıyla bu fikir bilinci toplumun istediği değişim ve dönüşümü yaratacak vizyoner liderlere olan açlığı artırabilir ve gündemi çok fazla meşgul edebilir.

Kaldı ki güçlü bir kimlik ve ego duygusuyla kendini güçlü bir şekilde ortaya koyma enerjisini temsil eden Jüpiter-Plüton birlikteliği çağa, içinden geçilen zamanın ruhuna uyan fikirleri ve vizyonları olan insanların ön plâna çıkmaya başlayacağı zamanların içinden geçileceğini işaret ediyor.

Önce Plüton’la temas kuran transit Jüpiter’in Türkiye’nin Apollon’uyla, Kronos’uyla ve Kuzey Düğümüyle; sonrasında da Pallas’ıyla uyumlu açıya girecek olması ilerleyen haftalarda, aylarda ülkede değişim ve dönüşüm rüzgârları estirecek, güçlü ego ve yöneticilik kabiliyetiyle hareket eden liderlerin öncülüğünde siyasi anlamda stratejik ortaklıklar kurulabileceğini ve/veya yeni partilerin de ortaya çıkabileceğini işaret ediyor.

Dolaysıyla Türkiye ve Dünya’da zamanın ruhuna hitap eden lider profilleri görmeye başlayacağımızı söylemek mümkün. Bu da şimdiye dek süre gelen “Lider Tiplerinin” sonu anlamına geliyor olabilir. Önümüzdeki aylarda Yeni liderler, yeni vizyonlar ve yeni partiler çok fazla konuşulmaya başlanabilir. Var olan partiler şimdiye dek benimsedikleri, üzerinde durdukları ve artık zamanın ruhuna uymayan tüzüklerini, yönetmeliklerini, bir türlü aşamadıkları ve değiştiremedikleri bakış açılarını değiştirmek ve yenilemek zorunda kalabilir.

Buna göre de ülkemizde ilerleyen aylarda parti içi değişiklikler, istifalar, tüzük ve yönetmelik değişiklikleri, toplumun ihtiyacına uygun politikalar ve bakış açıları geliştiren, yeni bir söylem ve yepyeni bir vizyon sunan Vizyoner Liderlerin ön plâna çıkabileceği söylenebilir.

Uranyen prensipte günlük yorumlarımı okumak için @astroskylog Instagram hesabımı takip edebilirsiniz.
Sevgiler, Selda Meriç