Blog > BAŞAK YENİAYI BEREKETİ VE ŞİFASIYLA DOĞUYOR! Blog Yazılarım

BAŞAK YENİAYI BEREKETİ VE ŞİFASIYLA DOĞUYOR!

15 Eylül 2023’te 04:39’da Başak Burcu’nun 21°’sinde yeniay meydana gelecek. Yay, Balık, Başak ve İkizler Burcu’nun 0°-21°’sinde, Koç, Terazi, Oğlak ve Yengeç Burcu’nun 14°-15°’sinde, Boğa, Aslan, Akrep ve Kova Burcu’nun 7°-29°’sinde gezegeni veya kişisel noktası (ASC-MC) olanlar yeniay enerjilerini hayatlarında en fazla hissedecek burçlar ve dereceler olacaklar.

Image

Yeniay 15 Eylül’de kariyeri ve para kazanmayı hayatın merkezine aldığımız bir enerjiyle doğuyor. Üreterek, alın teri dökerek, hizmet vererek, kendini adarcasına çalışarak birçok kişi kazançlarının bereketini artırma fırsatı yakalayabilir. Özellikle bahsettiğim derecelerde gezegeni ve kişisel noktaları olanlar 15 Eylül’den sonra kendilerini yaptıkları işle tanımlamaya odaklayabilirler ve odaklandıkları işler vasıtasıyla şansları dönmeye başlayabilir. Dikkat etmeleri gereken şey doğru hedef ve doğru plân üzerinde durup durmadıklarını iyi kontrol etmeleri olacaktır.
Dikkat çeken şey yeniayın yöneticisinin durağan olması. Yeniayın yöneticisi Merkür’ün durağan olması son dakika bazı plânların ve fikirlerin de değişebileceğini işaret ediyor.

Image

Ayrıca uranyen göstergeler yeni bir şeye başlamadan önce birinin tavsiyesini alma ihtiyacının da ortaya çıkabileceğini işaret ediyor. Merkür’ün durağan olmasıyla birlikte belki de birinin tavsiyesiyle son dakika bir karardan dönüleceğini veya tavsiye üzerine yeni bir karar alıp yepyeni bir plân doğrultusunda adımlar atılabileceğini işaret ediyor olabilir.
Göstergeler büyüklerin, özellikle anne ve babanın tavsiyelerinin iyi dinlenmesi gerektiğine işaret ediyor. Anne ve babanın vereceği öğüt veya tavsiyelerin bir kulaktan girip öbür kulaktan çıkması şeklinde çalışması işin sonunda pişman olmayı getirebilir. Verilen öğüt ve tavsiyeleri önemsemekte fayda var.
Yeni girişimlerde bulunmak isteyenler Merkür’ün gölgeli dönemine dikkat etmeli. Merkür 16 Eylül akşam saatlerde ileri hareketine başlayacak. Ancak gerçek hızına kavuşması 30 Eylül’ü bulacak. Yani Merkür 16-30 Eylül arasında gölgeli hareket edecek. Bu nedenle yeni başlangıçlar yapmak isteyenlerin, imza, sözleşme yapacakların 1 Ekim’le birlikte adımlarını atmaya başlamalarında fayda var.
Yeniayın fırsat ve şans verdiği bir diğer konuysa şifa. Şifa teması birçok şekilde çalışabilir. Uzun zamandır bir rahatsızlığa şifa arayalar, bir tedaviye başlamak için uygun şart ve koşulların oluşmasını bekleyenler yeniayla birlikte şifa bulmaya başlayabilirler.
Kimileriyse şifa üzerine bir kariyere odaklanabilir. Gerek enerjiyle gerekse otlarla şifa verme gibi iş kolluna odaklanan kişiler olabilir. Dolaysıyla Biyoenerji, Reiki, Fitoterapi, Homeopati, Eczacılık, Aktar işletmeciliği, Yenilebilecek kadar doğal cilt ve makyaj ürünleri üretmek ve pazarlamak, şifalı doğal yağlar, sabunlar vb. üremek gibi birçok iş alanıyla uğraşmak isteyenler için oldukça destekleyici bir yeniay.
Uranyen göstergeler yeniay enerjilerinin bazı meslek ve iş kollarının daha fazla ön plâna çıkabileceğini işaret ediyor. Özellikle çalışan kadınlar, kadıların hizmet sektörüne katkısı, kadınların en iyi yaptıkları işler ön plâna çıkabilir. Bakım ve beslenmeye yönelik işler, Diyetisyenlik, Aşçılık, Beslenme uzmanlığı, Doğal beslenme zinciri oluşturan iş kollarına katılmak, Çocuk bakıcılığı, Dadılık, Süt annelik, Okul Öncesi Öğretmenliği, Öğretmenlik, Evde eğitim, özel hocalık, El sanatları, el becerileriyle yapılan her türlü iş, Peyzaj, Çiçek veya fidan yetiştiriciliği, Kaligrafi, Mimarlık, Tasarım, Zekâ ve yaratıcılık isteyen tüm tararım alanları, Estetik ve güzellik uzmanlığı gibi işler ön plâna çıkıyor. Hali hazırda bu meslek gruplarında çalışanlar varsa zamanın ihtiyaçlarını çok iyi analiz edip ihtiyaçlara göre plân ve iş stratejileri belirleyerek yaptıkları işin bereketini ve kazançlarını artırma şansı yakalayabilirler.
15 Eylül’le birlikte Westa ve Pallas’ın enerjileri her türlü hukuksal konuyu da hayatın merkezine taşıyabilir. Hakkını arayan insanların mücadelesi, eşit ve adil mal paylaşımları, eşit ve adil şartlarda çalışmak gibi temalar ön plânda. Boşanma, nafaka, miras gibi konularla meşgul olanlar olabilir.
Bunun yanı sıra Westa ve Pallas birçok kişiyi iletişim ve zihinsel işlere odaklayabilir. Eğitim alma veya verme, şirket kurma, ortaklıklar, anlaşmalar, sözleşmeler, ticaret gibi konular 15 Eylül’le birlikte hayata dahil olmaya başlıyor. Astroloji göstergesinin de aktif olması birçok kişinin astroloji eğitimi almaya veya vermeye başlayabileceğini de işaret diyor. Ayrıca daha önce başlanmış ama tamamlanamamış projeler yeniden start alabilir, yarım kalan inşaatlara yeniden devam kararı alınabilir.
Dolayısıyla yeniay çalışmayı, üretmeyi ve emekle gelen bereketi ifade ediyor. Yaptığımız işleri hakkını vererek yapmaya devam ettiğimizde bereket enerjisiyle hizalanabiliriz.
Yaşamınızın bereketlendiği bir ay olsun!
Uranyen prensipte günlük yorumlarımı okumak için @astroskylog Instagram hesabımı takip edebilirsiniz. Selda Meriç