Blog > Boğa Burcunda Yeniay - 8 Mayıs 2024 Blog Yazılarım

Boğa Burcunda Yeniay - 8 Mayıs 2024

8 Mayıs 2024’te İstanbul saatine göre 06:21’de boğa Burcu’nun 18°’sinde yeni ay meydana gelecek. Image8 Mayıs 2024, Boğa Burcu Yeniayının 90'lık Kadrana Göre Görünümü

Uranyen Prensipte Boğa Yeniaydan Etkilenecek Burç ve Dereceler

  • Koç, Terazi, Oğlak, Yengeçlerin 2°, 3°, 4°, 24°, 25°, 26°,
  • Boğa, Akrep, Kova, Aslanların 17°, 18°, 19°,
  • Yay, İkizler, Başak, Balıkların 9°, 10°, 11°’sinde kişisel gezegeni (Ay, Güneş, Merkür, Venüs, Mars) veya kişisel noktası (Asc, Mc, Ic, Dsc) olanlar bu dolunaydan en çok etkilenecek burç ve dereceler olacak.

Boğa Burcu

Image8 Mayıs 2024, Boğa Burcu Yeniayının 360°'lik Haritada Görünümü
  • Boğa yeniayı haritasında Boğa Burcu yükseliyor. Boğa Burcu demek maddi ve manevi açıdan güvende, düzenli, huzurlu ve keyifli bir hayat sürmek demektir. Bunu sağlamak için de para gereklidir. Para en büyük güvencedir. Her konunun sonucunun paraya bağlandığı bir Boğa yeniayı enerjisi doğuyor.
  • Boğa Burcu “Sahip olmak” la ilgilidir. Paraya, eve, işe, arabaya, bir insana, bir ilişkiye sahip olmak demek insanı güvende, keyifli, huzurlu hissettirir. Çünkü bunlara sahip olan kişi onlarla bağ kurar ve rahatlamış hisseder.

Venüs/Jüpiter Orta Noktası

  • Boğa Burcu yeniayı Venüs/Jüpiter orta noktasıyla aktive oluyor. Bu da paranın ön plâna çıkacağını işaret ediyor. Boğa yeniayıyla çalışan Venüs/Jüpiter orta nokta enerjisi bazılarımızı sırf para kazanmaya odaklanabilir.
  • Bazıları iş kurmak için para arayışına girebilir. Kimileri uzun zamandır üzerinde çalıştıkları projeleri para kazanmak için hayta geçirmeye başlayabilir. Kimileri evlilik, nişan, söz gibi konular için paraya ihtiyaç duyabilir. Kimilerinin taşınması, ev satma veya alma, tarla, miras konuları olabilir ve dolayısıyla da “Tüm bunları gerçekleştirmek için” yine para ana gündem maddesi haline gelebilir.
  • Dolayısıyla Boğa yeniayıyla aktive olan Venüs/Jüpiter orta nokta enerjisi hayatımızı uzun vadede devam ettirmek ve sağlam ilerlemek için belirlediğimiz hedefler, amaçlar, yeni başlangıçlar için elimizde ne kadar paranın olduğuna ve güvende hissedeceğimiz bir gelecekte ne kadar kazanacağımıza bakacağımız bir zaman dilimine giriyoruz.
  • Boğa Burcu yeniayı hayatı daha yaşanılabilir hale getirmek, daha huzurlu, maddi ve manevi anlamda daha güvenli bir yaşam sürmek adına yeterli parayı elde etmek için yeni kazanç kapıları yaratma arayışına, iş kurmaya, iş aramaya, çalışmaya başlandığı zamanları işaret ediyor.

Admetos/Vulcanus ve Admetos/Plüton Orta Noktaları

  • Admetos/Vulcanus ve Admetos/Plüton orta noktaları da yeniayla çalışması birçoğumuzun içinden geçtiğimiz sosyo-ekonomik, politik zamanların biz insanlar için getirilerinin yarattığı yüklerin ağırlığıyla var gücümüzle yaşamaya devam etmek ayağa kalmak, direnmek, sabretmek ve akıllıca hareket etmek gerekeceğini; şartlarımızı iyileştirmek için var gücümüzle içimizdeki inadı, gücü ve azmi ortaya çıkaracağımızı gösteriyor.

Boğa Yeniayının Yöneticisi Venüs

  • Yeniay’ın yöneticisi Venüs Boğa Burcu’nda. Venüs Boğa için yarınlar güvenceye alınmalıdır. Venüs ilişkiler gezegenidir ve aynı zamanda para gezegenidir. Dolayısıyla Boğa yeniayı yöneticisi Venüs para ve ilişkiler konusunda güvence isteyecektir. Kazanılan para yarınlar düşünülerek biriktirilecektir. Biriktirilen paralar yine geleceğin teminatı bir eve, arsaya, tarlaya, mülke yatırılacaktır. Sevmek ve sevildiğini hissetmek için uzun vadeye yayılacak ve duygusal anlamda güvende hissedilecek bir aşk için sözler verilecektir.
  • Dolayısıyla Boğa Burcu yeniayıyla garanti, sağlamcı, uzun vadeli, garanti, rahat ettirtecek, güvende hissettirecek plânlar yapılacak, amaçlar belirlenecek ve en doğru zamanda sağlam başlangıçlar yapmak üzere harekete geçilecektir. Aşk ve ilişkiler konusunda sahiplenici, şehvetli, korumacı, sadık olmakla ilgili bir mücadele verilecektir.
  • Uranyen bakış açısıyla bakıldığında Klotho’nun da Boğa yeniayı aksında olması Boğa Burcu enerjisine uygun güvende hissettirecek, sağlamcı yeni başlangıçlar yapılacağını gösteriyor.

Yükselen Koçlar

  • Yeniay sizlerin 2. Evinizde gerçekleşecek. Kendi değeriniz ve kendi kazanacağınız veya kazandığınız para; sahip olduğunuz maddi birikimler sizin için çok önemli olabilir. Benim yeteneğim, benim kararım, benim param, benim isteklerim, benim tercihlerim diyerek adımlarınızı kendi bildiğiniz gibi özgürce atma cesareti bulabilirsiniz.
  • Yaşamınıza yön verirken kimsenin etkisi altında kalmadan ilerlemeyi tercih edebilirsiniz. Atacağınız adımlar, yeni girişimler için para harcamanız gerekebilir. Ancak aceleci olmadan, her detayı dikkatlice düşündükten ve her şey eksiksiz olduktan sonra yeni başlangıçlar yapmanızda fayda var. Acele etmek size hata yaptırabilir. Yeni girişimler için Ay’ın Hilal olduğu zamanda 11-12 Mayıs’la birlikte adım atmanız daha iyi olabilir.
  • Eğer iş arayan biriyseniz cv’lerinizi bırakmaya başlayın, Mayıs boyunca geri dönüşler almaya başlayabilirsiniz. Yeni bir işe başlama ve kendi paranızı kazanmaya başlama şansınız olabilir.
  • Yeniayın yöneticisi Venüs, 6.evinizdeki Juno’yla ve 10. Evinizdeki Cupido’yla üçgen yapıyor. Eğer çalışıyorsanız bir arkadaşınızla birlikte ortaklaşa iş yapma kararı alabilirsiniz.
  • Eğer tek başına kendi işinizi yapmak istiyorsanız profesyonel bir şekilde hareket etmek isteyebilirsiniz. Kendi işinizi kurabilirsiniz. Kamuda ya da özel sektörde çalışma fırsatınız olabilir.
  • Eğer doğum haritanızdaki kariyer göstergeleriniz diğer transit gezegenler tarafından da destekleniyorsa terfi alma durumunuz söz konusu olabilir.
  • Bunun yanı sıra sanatsal faaliyetler içerisinde de dahil olma fırsatınız olabilir. Kariyer yaşamınızda iş gereği aşırı aktif ve sosyal olacağınız zamanlardan geçebilirsiniz. Eğlence sektöründe veya sanat sektöründe iş bulma şansınız olabilir.

Yükselen Boğalar

  • Yeniay sizlerin 1. evinizde gerçekleşecek. Bu yeni ay sizin için sağlam başlangıçlar yapma şansı olabilir. Doğrudan kendinizle ilgili planlar yapacağınız, daha önce yaptıysanız planlarınıza son bir kez bakıp harekete geçeceğiniz bir yeni ay enerjisi içinde olacağınız görünüyor. Yeni başlangıçlarınıza yeni aydan 3-4 gün sonra başlamanızda fayda var. Dolayısıyla 11 -12 Mayıs itibari ile yeni başlangıçlarınıza başlayabilirsiniz.
  • Herhangi bir hataya tahammülünüz olmayabilir. Hayatınızı istediğiniz gibi dizayn etmeyi güçlü bir şekilde isteyebilirsiniz. Bu nedenle sağlam, kalıcı, geleceğe güvenle bakacağınız ve garanti olan kararlar almak zorunda olduğunuzu bilerek hareket edeceksiniz.
  • Uranüs uzun süredir birinci evinizde ilerliyor. Yeniay da Uranüs enerjisiyle ve Jüpiter enerjisiyle birleştiği için kendinizle ilgili sizden beklenmeyecek önemli kararlar alıp uygulamaya geçebilirsiniz.
  • Yeniayın yöneticisi Venüs, 5. evinizdeki Juno’yla ve 9. Evinizdeki Cupido’yla üçgen yapıyor. Bu enerjiyle ruh eşinizi bulma gibi bir şansınız olabilir. Flörtünüz varsa ve her şey yolundaysa ilişkiye ciddiyet kazandırmak isteyebilirsiniz. Evlenme teklifi alabilir, ailelerle tanışma, söz, nişan gibi konular gündeme gelebilir. Evliyseniz evliliğinizin heyecanını artırmak, duygusal bağlarınızı güçlendirmek için fırsatlarınız olabilir. Ayrıca hamile kaldığınızı öğrenebilirsiniz veya çocuk yapma kararı alabilirsiniz.
  • Yaratıcılığınızı ortaya koyduğunuz işler yapabilir, bir grubun içine dahil olabilirsiniz. Bu yolla para kazanmaya başlayabilirsiniz. Akademiye katılma, yüksek lisans, doktora yapma fırsatı veya yurt dışına gitme, oturma izni fırsatı, yurt dışına yönelik işlerle para kazanma gibi fırsatlarınız olabilir.
  • Eğer öğretmenlik gibi bir mesleğiniz varsa tayin, atama, bir okulda işe başlamanın kesinleşmesi gibi bir tema da hayatınıza girebilir.

Yükselen İkizler

  • Yeniay sizlerin 12. Evinizde gerçekleşecek. Bu evin doğası gizlilik gerektirir. Yani yapacağınız yeni başlangıçlar, başlayacağınız yeni işler veya projeleri gizlilikle yürütmek isteyebilirsiniz. Planlarınız gerçekleşmeden hiç kimseye bir şey söylemek istemeyebilirsiniz. Her şeyi büyük bir gizlilikle yürütmek isteyeceğiniz bir zamandan geçebilirsiniz. Ayrıca bu ev uzakları da anlatır. Yeni planlarınızı daha uzak yerlerde hayata geçirmek isteyebilirsiniz.
  • Yeni ay enerjisi yaşam rotanızla ilgili ani gelişmeleri de ortaya koyabilir. Bir iş teklifi alabilirsiniz, bulunduğunuz pozisyonda yükselme gibi bir durumunuz olabilir veya yeni bir işe başlama kararı alabilirsiniz.
  • Satürn kariyer hayatınızın olduğu alanda ilerliyor. İş yükünüz, sorumluluklarınız artmış olabilir. Çok fazla çalışmaya odaklanmış olabilirsiniz. Eğer uzun süredir yoğun çalışma temposu ve artan sorumluluklar olsa da buna sabrediyorsanız bu yeni ay size terfi veya prim şansını getirebilir.
  • Yeniayın yöneticisi Venüs, 4.evinizdeki Juno’yla ve 8. Evinizdeki Cupido’yla üçgen yapıyor. Ailenizden, anne babanızdan onay almanız gereken yeni kararlar alma, yeni planları hayata geçirme döneminde olabilirsiniz. Amaçlarınız, idealleriniz ve hedefleriniz için paraya ihtiyacınız olabilir.
  • Belli bir miktar biriktirmiş olsanız da Cupido sizin ailenizden de destek almak zorunda kalabileceğimizi işaret ediyor olabilir. Örneğin bir miras konusu gündeme gelebilir veya kendi payınıza düşen bir miras varsa o payı satıp sermaye yaratmak isteyebilirsiniz.
  • Evliyseniz ve çocuğunuz varsa çocuklarınızla ilgili büyük beklentiler içerisine de girebilirsiniz. Ancak dikkat etmeniz gereken konu çocuklarınızdan beklediğiniz şeylerin gerçekçi olup olmadığı olacaktır. Örneğin çocuğunuzun sizin işinize dahil olmasını bekleyebilirsiniz ancak çocuğunuz başka bir iş yapmak isteyebilir. İşte bu noktada hayal kırıklığı yaşanabilir.

Yükselen Yengeçler

  • Yeniay sizlerin 11. Evinizde gerçekleşecek. Hayalleriniz ve idealleriniz konusunda sağlam ve uzun vadeli başlangıçlar yapma fırsatı bulabilirsiniz. Sizi hayallerinize ulaştıracak yeni bir grubun, yeni insanların arasına dahil olma şansı yakalayabilirsiniz.
  • Özellikle üniversiteden tanıdığınız bir arkadaşınız veya bir hocanız size bu konuda yardımcı olabilir.
  • Bir başka olasılıkta yurt dışı bağlantılı biri size hayallerinizi gerçekleştirmek için yardım edebilir.
  • Üniversite ya da yurt dışı bağlantılı bir konuyla ilgili hayal ettiğiniz bir şey beklemediğimiz bir anda gerçeğe dönüşmeye başlayabilir.
  • Eğer evliyseniz eşinizin iş temposu artabilir veya eşiniz iş arıyorsa iş bulabilir veya eşinizin terfi durumu söz konusu olabilir.
  • Eğer doğum haritanızdaki yurtdışı evi yöneticiniz yani 9.ev yöneticiniz de destekliyorsa sert açılar almıyorsa yurt dışı bağlantılı bir iş yapma veya yurt dışına taşınma gibi bir gündeminiz de olabilir.
  • Yeniayın yöneticisi Venüs, 3.evinizdeki Juno’yla ve 7. Evinizdeki Cupido’yla üçgen yapıyor. Kardeş ya da kuzenlerinizle ilgili konular hayatınıza dahil olabilir. Kardeşiniz veya kuzenleriniz bir süreliğine sizde kalabilir veya kardeşiniz ya da kuzenlerinizle birlikte ortaklaşa bir hayalinizi gerçekleştirmek için adımlar atabilirsiniz. Bunun yanı sıra eğer kardeşiniz varsa evlilik kararı alabilir. Evliliğe giden yolda kardeşinize destek olabilirsiniz.

Yükselen Aslanlar

  • Yeniay sizlerin 10. Evinizde gerçekleşecek. Sizin için toplumsal statünüzü beklenmedik bir şekilde değiştirecek fırsatların açığa çıktığı bir yeni ay olabilir. Yeni ay kazançlarınızı arttıracak iş bağlantıları kurma, yeni insanlarla tanışma fırsatı sunabilir.
  • Yeniayın yöneticisi Venüs, 2.evinizdeki Juno’yla ve 6. Evinizdeki Cupido’yla üçgen yapıyor. Yedinci evinizde de Plüton var. Eşinizin hayatında köklü bir değişiklik gündeminizi meşgul ediyor ve yaşam rotalarınızı yeniden belirlemeniz için sizi uğraştırıyor olabilir.
  • Kariyer hayatınızla ilgili yeni kararlar alabilir ve yaşam rotanızı tamamen değiştirebilirsiniz. Yaşam rotanızı değiştirirken, işinizi veya iş yerinizi değiştirirken cebinizden para çıkabilir. Ama bu parayı harcarken içiniz çok acımayabilir ve hatta bunun gerekli olduğunu düşünebilirsiniz.
  • Sizin de ortaya para koyduğunuz aile üyelerinin de işin içinde olduğu veya tanıdığınız birilerinin işin içinde olduğu ortaklı bir iş yapma kararı alabilirsiniz. Ortaklar arasında paranın eşit dağılımı konusunda titizlikle durmanız mümkün.
  • Ortaklı işler yapan biriyseniz ortaklığın yapısı değişmek zorunda kalabilir. İş yapma biçiminizi yeniden gözden geçirmeniz gereken durumlar söz konusu olabilir.
  • İş arayan biriyseniz 11-12 Mayıs itibari ile iş başvurularınızı yapmaya başlayabilirsiniz. Eğer daha önce iş başvuruları yaptıysanız mayıs ayı içinde geri dönüşler alabilir ve iş görüşmelerine gidebilirsiniz. Eğer kariyer göstergeleriniz sert etkiler de almıyorsa mayıs ayında iş bulma şansınız olabilir.

Yükselen Başaklar

  • Yeniay sizlerin 9. Evinizde gerçekleşecek. Eğer üniversiteye hazırlanan biriyseniz ve doğum haritanızdaki dokuzuncu ev yöneticiniz sert acıları almıyorsa üniversite sınavında başarı olma fırsatı bulabilirsiniz.
  • Eğer üniversitede okuyan bir öğrenciyseniz ya erken bitirme gibi bir durumunuz olabilir ya da uzun zamandır veremediğiniz dersleri beklenmedik bir şekilde verme ve mezun olma durumunuz söz konusu olabilir.
  • Eğer akademide kalmak isterseniz ve 9.ev yöneticiniz de uyumlu açılar altındaysa yüksek lisans veya doktora kabul edilme şansı yakalayabilirsiniz.
  • Halihazırda üniversitede çalışan biriyseniz akademik yaşamla ilgili pozisyonunuzda değişim olabilir. Yeni görevler üstlenebilirsiniz. Akademik yaşamda ortaklaşa çalışacağınız iş birlikleri yapacağınız bir göreve getirilebilirsiniz.
  • Yeniayın yöneticisi Venüs, 1.evinizdeki Juno’yla ve 5. Evinizdeki Cupido’yla üçgen yapıyor. Eğer bekarsanız birileri aracılığıyla yeni biriyle tanışabilirsiniz. Akademik yaşamdan, yurt dışından veya bir seyahat esnasında tanıştığınız biri aşk hayatınızı aniden hareketlendirebilir.
  • Eğer flörtünüz varsa ve ilişkinizde her şey yolundaysa ilişkiniz için ciddi düşünmeye başlayabilirsiniz. İlişki hayatınızla ilgili yaşamınızdaki bir kadın size yardım edebilir. Aynı durum sizin için de geçerli. Tanıdığınız ve sevdiğiniz birinin ilişkisi konusunda yardımcı bir rol üstlenebilirsiniz.
  • Yurt dışı bağlantılı bir planınız varsa bununla ilgili bir kadının desteğini alabilirsiniz. Ya ailenizle bir tatile gitmek ya da ailenizin yanına giderek tatil yapmak gibi bir planınız da olabilir. Eğer bir grup, vakıf, dernek, okul, eğitim kurumunun bir parçasıysanız bunların kendi bünyelerinde oluşturduğu ve sizin de keyif alacağınız bir organizasyona, tatile veya seyahate çıkma fırsatınız olabilir.

Yükselen Teraziler

  • Yeniay sizlerin 8. Evinizde gerçekleşecek. Sizlerin yaşamına bir aile kurmak, evlenmek, nişanlanmak, sözlenmek, ev veya arsa, tarla almak için elinizden paranın çıkması gibi bir tema girebilir. Geleceğe dair yatırım yapmak için kredi alarak borçlanma gibi bir kararda verebilirsiniz.
  • Yeniayın yöneticisi Venüs, 12.evinizdeki Juno’yla ve 4. Evinizdeki Cupido’yla üçgen yapıyor. Eğer boşanmak gibi bir temanız varsa nafaka konuları, oturacağınız ev gibi konularda hem boşanmak üzere olduğunuz eşinizle hem de kendi ailenizle oturup konuşmanız gerekebilir.
  • İlişkiler açısından dikkat etmeniz gereken şey hayatınıza alacağınız veya hayatınıza yeni aldığınız kişiyi ne kadar iyi tanıyıp tanımadığınız olacaktır. Kendinizle ilgili bazı işlere odaklanmaktan hayatınıza alacağınız ya da aldığınız kişiyi çok iyi ölçüp tartmamış olabilirsiniz.
  • Eğer evliyseniz eşinizin mesleki durumu, çalışma koşulları değişkenlik gösterebilir. Bu sebeple maddi anlamda dengeyi yakalamak için anne babanızdan maddi destek isteyebilirsiniz veya anne babanızdan size kalan bir miras varsa bunu talep edebilirsiniz.
  • Eşinizin gelirlerinde artış olabilir veya eşiniz yeni bir gelir kaynağı yaratmak için ek bir iş yapmaya başlayabilir.
  • Nafaka, miras gibi bir konunuz varsa ve sekizinci ev yöneticiniz de diğer transit gezegenlerden destekleyici bir açı alıyorsa bu konularda talep ettiğiniz fırsatı yakalayabilirsiniz.

Yükselen Akrepler

  • Yeniay sizlerin 7. Evinizde gerçekleşecek. Yeniayın yöneticisi Venüs, 11.evinizdeki Juno’yla ve 3. Evinizdeki Cupido’yla üçgen yapıyor. Bu yeni ay sizin için hatırı sayılan bir arkadaş veya dost desteği alma fırsatı sunabilir. Eğer yalnız biriyseniz yeni ayın enerjisi ruh eşim diyebileceğiniz kişiyle arkadaş veya dostlarınız arasından çıkabilir. Arkadaşınız vasıtasıyla biriyle tanıştırılabilirsiniz ve çoktandır hissetmediğiniz duygular hissetmeye başlayabilirsiniz.
  • Uranüs uzun süredir evlilik ilişkiler ve iş ortaklıkları evinizde ilerliyor. Doğum haritanızdaki diğer gezegenlerin zorlayıcı veya destekleyici açılarına bağlı olarak iniş çıkışlar yaşamış olabilirsiniz. Eğer evliliğinizi, ilişkinizi veya iş ortaklığınızı düzeltme şansınız varsa bu yeni ay sizin için ilişkileri yapılandırmak anlamında olumlu olabilir.
  • Ancak olumsuz açılar altındaysanız muhtemelen bir ilişkinin veya bir iş ortaklığının sizi kısıtladığını, bunalttığını ve size uygun olmadığını hissedeceksiniz ve buna artık bir son vermek üzere ilişkinizi bitirip kendi hayatınızla ilgili yeni başlangıçlar yapma kararı alabilirsiniz.
  • Bir süredir devam eden iyi bir ilişkiniz varsa bunu evliliğe dönüştürme kararı alabilirsiniz. Söz, nişan, ailelerle tanıştırma veya evlilik gibi ciddi konular gündeminizde oturabilir. Dolayısıyla Boğa Burcu yeniayı kimi yükselen akrepler için bir ilişkiyi veya iş ortaklığını bitirip özgürleşmek; kimi yükselen akrepler için güzel gider ilişkilerini ciddiyete bindirmek ve evlenme yolunda adımlar atmak olarak yaşanabilir.

Yükselen Yaylar

  • Yeniay sizlerin 6. Evinizde gerçekleşecek. Günlük yaşamınıza uzun vadeli ve sağlam bir iş veya proje dahil olabilir. Eğer çalışan biri iseniz iş yerinizde beklenmedik değişimler olabilir. Bu değişimler sizin pozisyonun uzun değişmesine neden olabilir. Eğer iş arayan biriyseniz 11-12 Mayıs’la birlikte CV’nizi çeşitli işyerlerine bırakmaya başlayabilirsiniz. Daha önce CV’si bıraktığınız yerlerden de size dönüş sağlanabilir. Eğer kariyer göstergeleriniz diğer transit gezegenler tarafından engelleyici açılar almıyorsa iş bulma şansınız çok yüksek olacaktır.
  • Yeniayın yöneticisi Venüs, 10.evinizdeki Juno’yla ve 2. Evinizdeki Cupido’yla üçgen yapıyor. Bu görünüm yükselen yaylara evlilik, iş ortaklığı, mesleki iş birlikleri yoluyla toplumsal statü gibi bir tema getirebilir.
  • Kimi yükselen yaylar özellikle annelerinin ya da her iki ebeveynin desteğiyle bir iş bulma fırsatı yakalayabilir. Bazı yükselen yaylar birilerine iş bulabilir.
  • Yükselen yaylar bu ay toplumsal statü ve kariyer sahibi olmayı diğer meselelerden daha önemli hale getirebilir. Ayrıca bu görünüm iyi bir kariyer yapma fırsatını da beraberinde getirebilir.
  • Çalışma yaşamlarındaki beklenmedik gelişmeler yükselen yerler için hiç düşünmedikleri bir terfiyi gündeme getirebilir. İş yerinden ayrılan birinin yerine getirilme gibi bir durum söz konusu olabilir.
  • Mars’ın da 5.evinize geçmiş olması seksüel ilişkiler, flörtler gibi konularda hareketli zamanlar yaşayabileceğinizi de işaret ediyor. Bu sebeple ilk etapta kariyer ve toplumsal statü sizin için önem kazanırken beraberinde cinsel hayatında aktif olduğu bir ilişkiye başlama kararı alabilirsiniz.

Yükselen Oğlaklar

  • Yeniay sizlerin 5. Evinizde gerçekleşecek. Hayatınızda uzun zamandır biri yoksa bu yeni ay enerjisi zihinsel olarak size uygun olan birini bulma arayışına itebilir. Uzun bir yolculuğa veya yurtdışına yapacağınız bir seyahat hoşlanacağınız biriyle tanışma fırsatı sunabilir.
  • Yeniayın yöneticisi Venüs, 9.evinizdeki Juno’yla ve 1. Evinizdeki Cupido’yla üçgen yapıyor. Farklı kültürden, yabancı bir ülkeden biriyle tanışabilirsiniz. Eğitim öğretim, dil eğitimi, üniversite, uluslararası iş ilişkileri, spor, spor salonları, katılacağınız bir yarışma, sanatsal faaliyetler, tatil veya gezi vasıtasıyla da bu kişi yaşamınıza girebilir.
  • Bir ilişkide aradığınız şey hayatınıza heyecan katacak ve ufkunuzu genişletecek biriyle birlikte olmak olacaktır. Sizin gibi belli bir vizyona, belli bir ideolojiye, belli bir bakış açısına sahip biriyle ilişki kurma ihtiyacı duyabilirsiniz. Kendi yaşam tarzınıza bağlı olarak seçeceğiniz bu kişi hayatı keyifli hale getirebilir.
  • Eğer katılacağınız bir sınav varsa ve haritanızdaki göstergeler engelleyici acılar almıyorsa sınavı kazanma şansınız olabilir.
  • Eğer siz bir yarışmaya katılacaksanız ve haritanızdaki gezegenler uyumlu acıları alıyorsa kazanma şansınız yüksek olabilir.
  • Eğer evliyseniz çocuk yapma isteğiniz artabilir. Eğer bir süredir çocuk yapmak için uğraşıyorsanız hamilelik haberi alabilirsiniz.

Yükselen Kovalar

  • Yeniay sizlerin 4. Evinizde gerçekleşecek. Yeniayın yöneticisi Venüs, 8.evinizdeki Juno’yla ve 12. Evinizdeki Cupido’yla üçgen yapıyor. Birlikte yaşamanın eziyet haline geldiği ev-hane içindeki ilişkiler için bazı çözümler üretmeye odaklanabilirsiniz.
  • Boğa Burcu yeniayı sizi yalnızca kendi içinize dönmenizi ve iç sesinize göre yine kendiniz için, kendi hayatınız için yeni kararlar almanızı sağlayabilir. Örneğin ailenizle yaşıyorsanız onlardan ayrılıp tek başına bir ev tutma kararı alabilirsiniz. Eğer ailenizden uzak yaşayan biriyseniz ve ailenize yakın olmak gibi bir karara varırsanız onların yanına taşınma kararı alabilirsiniz.
  • Aile evinde, anne baba, aile kökleri, doğup büyüdüğünüz ev, taşınmaz mallar, tarlalar, mülkler gibi konularla ilgili yeni gelişmeler olabilir. Mars’ınız da üçüncü evde ilerlediği için ailevi tüm konuları kardeşlerinizle ve kuzenlerinizle bir araya gelerek konuşabilirsiniz.
  • Ev, tarla gibi taşınmazlar için de kısa yolculuklar yapmak, birileriyle görüşmek gibi temalarınız da olabilir.
  • Bazı Yükselen Kovalar taşınabilir.

Yükselen Balıklar

  • Yeniay sizlerin 3. Evinizde gerçekleşecek. Hayalini kurduğunuz bir şeyi gerçekleştirmek kardeşleriniz veya kuzenlerinizle kuracağınız iş birliğine bağlı olabilir. Eğer evliyseniz eşiniz size hayalini kurduğunuz bir işe başlamanız veya hayalini kurduğunuz bir eğitime başlamanız için finansal yardımda bulunabilir.
  • Yeniayın yöneticisi Venüs, 7.evinizdeki Juno’yla ve 11. Evinizdeki Cupido’yla üçgen yapıyor. Bir yerde çalışıyorsanız kısa iş seyahatleri gündeminiz olabilir. İş gereği eğitimlere, sertifika programlarına katılmanız gerekebilir. Ticari iş bağlantıları kurarak işinizi büyütme fırsatınız olabilir.
  • Uzman olduğunuz konuda eğitimler vermeye ve bu yolla para kazanmaya da başlayabilirsiniz. Mars’ınız da 2. Evinizde ilerleyeceği için kendinizi para kazanarak değerinizi artırmak ve özgüveninizi tazelemek gayreti içinde bulabilirsiniz.


BÜTÜN’e Faydalı OL’ması Dileğiyle…
Selda Meriç