Blog > Terazi Burcu'nda Güneş Tutulması Blog Yazılarım

Terazi Burcu'nda Güneş Tutulması

Merhaba, 2 Ekim 2024’te İstanbul saatine göre 21:49’da 10° Terazi Burcu’nda güneş tutulması meydana gelecek. ImageTerazi Burcu Güneş Tutulmasının 90'lık Kadranda Görünümü

Terazi Burcu Güneş tutulmasından Etkilenecek Burç ve Dereceler

  • Koç, Terazi, Oğlak, Yengeçlerin 8°, 9°, 10°, 11°, 12°’inde
  • Boğa, Akrep, Kova, Aslanların 0°, 1°, 2°, 3°, 4°, 23°, 24°, 25°, 26°, 27°’sinde,
  • Yay, İkizler, Başak, Balıkların 15°, 16°, 17°, 18°, 19°’sinde kişisel gezegeni (Ay, Güneş, Merkür, Venüs, Mars) veya kişisel noktası (Asc, Mc, Ic, Dsc) olanlar bu Terazi Burcu güneş tutulmasından en çok etkilenecek burç ve dereceler olacak.
Bu tutulma 7 dakika ve biraz üstünde bir sürede gerçekleşeceği için etkileri 7 yıllık bir dönemi kapsıyor. Ancak en yoğun etkisini Ekim 2025’e kadar hissedeceğinizi söyleyebiliriz. Dolayısıyla yükselen burçlarınıza göre tutulmanın etkilerini dinlerken bir yıllık dönemde tutulmanın hayatınıza neler getirebileceğini düşünebilirsiniz.

Yükselen Koçlar

  • Bu tutulma hem ilişkiler vasıtasıyla hem de kariyer vasıtasıyla sosyal statünüzde belirgin değişimler yapma potansiyeline sahip.
  • Tutulma hayatınızı şekillendirecek evlilik potansiyelini aktive ediyor. Doğum haritanızdaki evlilik göstergeleri de destekleniyorsa bu tutma enerjisiyle aktive olan evlilik enerjisiyle bu yıl evlenebilirsiniz.
  • Eğer evliyseniz bu tutulma evliliğinizdeki tüm sorunları ve konuşulmayan konuları yüzeye çıkarabilir. Bunları yeniden masaya yatırıp konuşmanız gerekebilir. Eğer bu sorunlar çözülemezse, eşinizle evlenmenin bir hata olduğuna karar verirseniz boşanma kararı alıp hayatınızı yeniden şekillendirme yoluna girebilirsiniz.
  • Eğer mutlu giden bir evliliğiniz varsa bu tutulma çocuk yapma isteğinizi artırabilir. Çocuk yaparak hem kurduğunuz ailede hem de genel olarak ailevi ilişkilerde güçlü bir konuma gelebilirsiniz.
  • Kariyer olarak aile gibi hissettiğiniz bir iş sahibi olabilirsiniz. Ailenizden birileriyle bir iş yapmaya başlayabilirsiniz. Ailenizin işini yürütme kararı da alabilirsiniz. Kadınlara yönelik işlere odaklanabilirsiniz.
  • Alternatif tıp, Homeopati, bitkisel tedavilere ilginiz artabilir. Bu konularda size uzun vadede para ve unvan kazandıracak eğitimler almaya karar verebilirsiniz.
  • Bu tutunma tüm sosyal ilişkilerinizi yeniden düzenlemenize neden olabilir. Size dostluk ve düşmanlık eden insanları iyice fark edebilir ve onları hayatınızdan çıkarabilirsiniz. Kırsala yerleşme, atadan kalan bir araziyi çiftliğe çevirme gibi bir temada karşınıza çıkabilir.

Yükselen Boğalar

  • Tutunma sizi işe odaklayabilir. İş hayatında yoğun bir tempoya girebilirsiniz. Yıl genelinde tutulma enerjisiyle para kazanmaya ve çalışmaya odaklanacağınız için tüm ilişkileriniz çalışma hayatı çerçevesinde gelişebilir. Dolayısıyla çalışma hayatınızda biriyle yakınlaşma şansı bulabilirsiniz. Çalışma hayatından biriyle bir ilişkiniz başlayabilir. Uyumlu ve size geniş bir çevre kazandıracak bir ilişki yaşama şansınız olabilir.
  • Eğer evliyseniz hayatı kolaylaştırmak adına eşinizle iş bölümü yapma kararı alabilirsiniz. Eşinizle birlikte günlük hayatı planlamak ve sorumlulukları paylaşmak ilişkinizi daha da güçlendirebilir. Ancak günlük hayatınızın paylaşılması ve sorumlulukların yerine getirilmesi konusunda aksaklıklar olduğu taktirde aşırı eleştirel olabilirsiniz. Bu noktada ilişkinizde gerginlikler olabilir.
  • Tutulma kariyer hayatınızda fırsat eşitliği, hakkınızı alma konusunda savaşabileceğiniz enerjileri aktive ediyor. İş yükünüz artabilir. Sürekli çalışmak uyku ve beslenme düzeninizi etkileyebilir. Bu nedenle sağlığınıza çok önem vermenizde fayda var.
  • Tutulma iş yaşamınızda yaratıcılığınızı ve pratikliğinizi ortaya koyduğunuz taktirde önemli işlere imza atabileceğinizi, önemli projelerde yer alabileceğinizi, isim yapabileceğinizi işaret ediyor. Kendinizi göstermek konusunda çekimser kalıyorsanız bu tavrınızdan vazgeçmelisiniz. Biri beni fark eder diye beklemek yerine kendinizi göstermeye çalışmalısınız. Hem özel ilişkilerinizde hem de iş yaşamınızda kusurları görmek ve yalnızca kusurları konuşmak, şikâyet etmek gibi enerjileri çalıştırmaktan uzak durmanızda fayda var. Böyle yaptığınız taktirde ilişkileriniz bozulabilir.

Yükselen İkizler

  • Tutulma sizi ilişkilere ve yaratıcı potansiyelinizi ortaya çıkarmaya odaklayacaktır. Ancak arka planda da bir yandan para, iş hayatı ve kariyer üçgeninde var olan durumunuzu ve koşullarınızı korumaya ve iyileştirmeye, yaratıcı olduğunuz konularda iş birlikleri yaparak çabalayacağınızı işaret ediyor.
  • Satürn’ün konumu 1 yıl boyunca önce maddi açıdan kendinizi garantiye almanız gerektiğini işaret ediyor. Kendi maddi özgürlüğünüzün sorumluluğunu almalısınız.
  • Hobi olarak yaptığınız bir şeyi paraya çevirme şansı yakalayabilirsiniz.
  • Uzun zamandır bir ilişkiniz varsa ve uyumluysanız bu ilişkiyi evliliğe dönüştürmek isteyebilirsiniz. Ancak kariyer ve maddi koşullar evlilik konusunda iyi bir planlama ve organizasyon yapmanızı gerektirebilir. Evlenmek için iş bulmak zorunda olabilirsiniz ve iş aramaya başlayabilirsiniz. İşiniz varsa kazancınız yetmeyebilir ve ek işler yapmaya yönelebilirsiniz.
  • Seyirci kaldığınız şeyleri iyi fark etmeniz gerekiyor. Sonunu bile bile, göz göre göre size zarar verenlere tepkisiz kalıyorsanız artık bu duruma dur demenin zamanı gelmiş olabilir.
  • Eğer bir flörtünüz varsa, evliliğe dair herhangi bir ciddi adım atılamıyorsa, bu konu sadece lafta kalıyorsa partnerinizle ciddi ciddi konuşup tamam mı yoksa devam mı diye sorabilirsiniz. Eğer ciddi ve samimi bir cevap alamazsanız ilişkinizi bitirme kararı alabilirsiniz.
  • Ayrılık sebebiniz partnerinizle bir noktadan sonra ideolojik olarak da orta nokta bulamamanız nedeniyle de olabilir.
  • Eğer doğum haritanız da destekliyorsa ve evliyseniz çocuk sahibi de olabilirsiniz.
  • Eğer evliyseniz, çocuğunuz varsa çocuğunuzla ilgili konulara odaklanabilirsiniz. Onun bir başarısına şahit olabilir, onunla gurur duyabilirsiniz.

Yükselen Yengeçler

  • Tutulma 1 yıl boyunca hayatınızda taşınma, yer değişikliği, ev alma veya satma, aile kurma, evlilik, evin bir bölümünü yıkıp yenilemek, atadan kalan bir eve yerleşmek veya atadan kalan evi satmak, şehirden doğduğunuz topraklara dönmek ve bazılarınız için doğduğunuz topraklardan çok uzaklara göç etmek şeklinde bir enerjiyi aktive ediyor.
  • Aile içinde miras, atadan kalan evler ve taşınmaz mallarla ilgili aile içinde çekişmeler de yaşanabilir.
  • Yıl içinde aileden birinin evlenmesiyle veya eğer doğum haritanızdaki ilişki göstergeleri de destekliyorsa sizin evlenmenizle ailenize yeni biri dahil olabilir. Yeni bir yuva kurma şansı bulabilirsiniz.
  • Eğer problemli bir evliliğiniz varsa ve bunlar bir türlü çözülmüyorsa, artık bunlarla uğraşmak sizi çok yorduysa bu tutulmayla birlikte 1 yıllık dönemde boşanma ve kendi yolunuza bakma kararı alabilirsiniz.
  • Kendinizi yorgun ve tükenmiş hissettiğiniz zamanlardan geçiyor olabilirsiniz. Bir süreliğine kendinize zaman ayırmanız ve her şeyi baştan sona yeniden gözden geçirmeniz bundan sonra neye odaklanmanız ve nelerden vaz geçmeniz konusunda size yardım edebilir.
  • Eğer üniversite öğrencisiyseniz üniversite bu yıl biraz zorlayıcı olabilir ama plânlı ve disiplinli çalışmanız doğrultusunda çektiğiniz sıkıntılara değdiğini görebilirsiniz.
  • Eğer çalışıyorsanız ve işyeriniz sizi birtakım eğitimlere gönderiyorsa ve tüm bunlar sizi çok yorsa da devam edin. Çünkü 1 yıl boyunca alacağınız eğitimler 2025-26-27 yıllarında kariyer hayatınızın şekillenmesinde size fayda sağlayabilir.

Yükselen Aslanlar

  • Tutulma enerjisi sizi 1 yıl boyunca bir sürü iş yapmakla, uğraşacak bir sürü şeyle ilgilenmekle muhatap edebilir. Bu nedenle yıl boyunca zaman zaman yorgun düşebilirsiniz ancak yeniden ayağa kalkıp bir sürü işle koşturmak için enerjinizi çabuk toplayabilirsiniz.
  • Tutulma yıl boyunca gelir gider dengenizi iyi ayarlamanız gerektiğini işaret ediyor. Vesta sizi para kazanmaya odaklayabilir. Çok yorulacağınızı bilseniz bile size para kazandıracak bir sürü işle ilgilenebilirsiniz.
  • Kendinizi ispatlama teması bu yıl genelinde çok fazla ön plâna çıkabilir. Kendinizi ispatlayacağınız işlerle, plan ve projelerle ilgilenebilirsiniz. Eğer doğru bir hedefe odaklanırsanız, her şeyi olması gerektiği gibi yaparsanız hayatınızda önemli bir başarı kazanabilirsiniz.
  • Kendinizi ispatlamaya ve bunun için önemli plan ve projeler için çalışırken rakip olarak gördüğünüz insanlarla mücadeleler de yaşayabilirsiniz. Eğer iş arayan biriyseniz yeni bir iş bulma şansınız olabilir.
  • Bu tutulma yoğun duygular ve güçlü bir tutkuyla bir araya geleceğiniz bir partneri hayatınıza dahil edebilir.
  • Yıl genelinde bademcik, tiroid, boğaz, ses telleri ve boyun sağlığınıza dikkat etmenizde fayda var.

Yükselen Başaklar

  • Tutulma bu yıl sizi para kazanmaya, gelir giderlerinizi dengelemeye ve paraya odaklayacak enerjileri aktive ediyor. İş arayan biriyseniz tutulma enerjisi yeni bir iş bulma şansını karşınıza çıkarabilir.
  • Bu yıl genel olarak “Ben bunu böyle istiyorum. Kararlarım bu yönde ve kararlıyım.” Şeklinde bir tavrınız olabilir. Bu tavrı özellikle kariyer hayatınızda ortaya koyabilirsiniz. Kariyer hayatınızda sabırlı olmanızı gerektirecek enerjiler aktif. Çünkü kariyer hayatınızda gittikçe daralan bir hareket alanınız olabilir. Eğer engellemelere veya baskılara karşı güçlü bir duruş ve sabır gösterirseniz bu durumu lehinize çevirebilirsiniz. Ancak kısıtlanmaktan ve engellemelerden sıkılırsanız ve tahammülünüz kalmazsa yaşam rotanızda değişiklik yapma ve iş değiştirme kararı alabilirsiniz.
  • Ancak bazı göstergeler bırakıp gitmek yerine bunu bir süre daha ertelemeyi seçebileceğinizi de işaret ediyor. Bekleyip görelim diyerek ağırdan almayı da tercih edebilirsiniz.
  • Sağlık açısından yıl boyunca kramplar, kaslarda kasılmalar, kasların sertleşmesi konusunda dikkatli olmanız iyi olabilir. Parmak uçlarınızda uyuşma gibi şikayetleriniz de olabilir. Hipoglisemiye karşı da dikkatli olmanızda fayda var. Vücut ısınız düşebilir, ellerde ve ayaklarda soğukluk, üşüme, titreme gibi şikayetleriniz olabilir.
  • Tutulma ilişkilerinizle ilgili iki temayı aktive ediyor. Birincisi derin ve gerçek bir aşk yaşama şansı elde edebilirsiniz. Bu aşk geçmiş yaralarınıza merhem olabilir. İkincisi duyguların kalmadığı, belki kısıtlı şartlarda ilerlemeye çalışan ama daha da fazla ilerlemeyen, ötesi görülmeyen bir aşkı tamamen bitirmek şeklinde bir temanız olabilir.
  • İçsel olarak derin bir dönüşüm geçirebilirsiniz. Bağımlılıklarınız varsa bunlardan kurtulmak için iyi bir fırsatınız olabilir. Bunu iyi değerlendirin.

Yükselen Teraziler

  • Tutulma 1 yıl boyunca sizi kendi hayatınızı inşa etmeye odaklayabilir. Tutulma hayatın en temel konuları olan kendini kanıtlamak için iş bulmak, işte yükselmek, iş kurmak, evlenmek, ev almak gibi konuları hareketlendiren bir enerjide. Dolayısıyla 1 yıl içinde iş bulma, terfi alma, evlenme, taşınma gibi konularla meşgul olabilirsiniz.
  • Uzun zamandır bir yere gitme ve orada çalışma hayaliniz varsa 1 yıl içinde bu şart ve koşullar sağlanabilir. Doğum haritanızdaki kariyer göstergeleriniz de destekliyorsa kariyerinizdeki değişimle birlikte yer değişimi, göç yaşayabilirsiniz.
  • Yıl boyunca elinizdeki imkanları iyi görmeye çalışmalısınız. Başka yerlere odaklanıyor ve sahip olduğunuz şartları görmezden geliyor olabilirsiniz. Tutulma enerjisi sizi uzun vadeli para kazandıracak bir işe yöneltebilir. Daha önce aldığınız bir eğitimi para kazanacağınız bir işe çevirebilirsiniz. Aynı zamanda tutulma enerjisi yıl boyunca sizi ruhsal konulara ve ruhsal eğitimlere itebilir.
  • Çalışıyorsanız, işyerinizde çalışanlara adaletsiz davranılıyorsa ve hakkınızı alamadığınızı düşünüyorsanız işi bırakabilirsiniz. İnsanlar tarafından veya varsa eşiniz, flörtünüz tarafından eleştirilmemek için aşırı çaba sarf edebilirsiniz. Bu sebeple hedeflerinizi tam on ikiden vurmak için aşırı kontrolcü, disiplinli ve fazla detaycı hareket etmeniz mümkün.
  • Tek başınıza değil birileriyle birlikte ortaklaşa hareket etme ihtiyacınız artabilir.
  • Bu yıl etrafınıza “Evlenilecek kişi enerjisi” yayan bir enerjiye sahip olabilirsiniz. Tutulma sizi çok aktif biri yapabilir. Hayatınıza yeni insanlar girebilir. Sizden biraz yaşça büyük biriyle veya dünyaya bakış açısı daha olgun biriyle tanışabilirsiniz. Doğum haritanızdaki ilişki göstergeleri de destekliyorsa ve yalnız biriyseniz bu yıl hayatınıza ciddi bir ilişki yaşayabileceğiniz biri girebilir. Eğer hayatınızda uzun zamandır iyi giden bir ilişkiniz varsa ve doğum haritanızdaki evlilik göstergeleri destekleniyorsa bu yıl evlenebilirsiniz. Eğer bir türlü halledemediğiniz sorunların olduğu bir evlilik veya ilişkiniz varsa artık bu yorucu ilişkiyi bitirme kararı alabilir, boşanabilirsiniz.

Yükselen Akrepler

  • Tutulma enerjisi sizi başarılı olmaya odaklı biri yapacaktır. Ancak çok fazla ortalarda görünmek istemeyebilirsiniz. Sadece işinizi yapmak ve para kazanmakla ilgilenebilirsiniz. Eğer gerçekten iyi bir strateji yapabilir ve tamamen kariyerinize odaklanırsanız kariyer anlamında çok verimli ve başarılı bir yıl geçirme şansınız olabilir.
  • Kim olduğunuzu herkese gösterme ve “Ben bunu başardım.” deme şansınız yüksek.
  • İçinizdeki potansiyeli gereksiz şeylerle uğraşıp enerjinizi boşa harcamamanız gereken zamanlarda olduğunuzu hissedebilirsiniz ve ona göre hareket etmeyi tercih edebilirsiniz. İçinizdeki potansiyeli, yeteneklerinizi ve tüm gücünüzü yalnızca hayatınızda olmak istediğiniz rotaya odaklayabilir ve bunu sessiz sedasız yapmayı seçebilirsiniz. Bu tavır sizi kariyer hayatınızda bir süre sonra profesyonel biri haline getirebilir. Eğer tüm planlarınızı yaptığınız stratejiye göre hayata geçirmeyi başarabilirseniz kariyerinizde hızlı bir büyüme yaşayabilir, maddi zenginlik ve güç elde etme şansınız olabilir. Hedeflerinize ulaşmak için çok fazla enerji harcayabilir ve çok çalışabilirsiniz. İşin sonunda çabalarınıza değdiğini, istediğiniz noktaya geldiğinizi görebilirsiniz.
  • Haritanızdaki kariyer göstergeleri de olumlu anlamda destekleniyorsa iş bulma, bir işte çalışıyorsanız terfi alma şansınız olabilir.
  • Yaşadığınız hayattan uzun süredir memnun değilseniz bu memnuniyetsizlik yaşamınızı gerçekten değiştirmek için neler yapabileceğinize sizi odaklayabilir. Bulunduğunuz yerden taşınmak ve başka yerlere gitme isteğiniz artabilir. Yıl genelinde taşınma temasıyla meşgul olabilirsiniz. Tutulma enerjileri sizi insanlara dair güven ve sadakat eksikliği yüzünden daha da şüpheci ve temkinli biri yapabilir. Bu enerjiyle her işi kendi kontrolünüz altında tutarak ilerlemeyi seçebilirsiniz. Böylece daha güvende hissedebilirsiniz.
  • Eğer evliyseniz, bir flörtünüz varsa bu kişilere olan bakış açınızda değişimler olmaya başlayabilir. Erken çocukluk döneminizde bilinçaltınıza mühürlenmiş düşünce ve inanç kalıplarınızın olduğunu fark edebilirsiniz. İlişkilerinizi bu mühürlenmiş kalıplara göre yaşadığınızı anlayarak zihinsel dönüşüm çalışmalarına odaklanabilirsiniz. Bu çalışmalardaki yanlış inançlarınız dönüştürdükçe ilişkilerinizdeki sorunlar kendiliğinden çözülmeye başlayabilir. Bu çalışmalar için psikologlardan, psikiyatrlardan, manevi danışmanlardan destek alabilirsiniz.
  • Yaşamınız üzerine tefekkür etmek için genellikle yalnız kalmayı tercih edebilirsiniz. Yalnız kaldığınız zamanlarda meditasyon, dua ve zikir çalışmaları, nefes çalışmaları, çakra dengeleme çalışmaları daha dingin ve odaklı olmanıza, daha iyi düşünmenize, daha iyi değerlendirmeler yapmanıza yardım edebilir.

Yükselen Yaylar

  • Tutulma hayal ve ideallerinize odaklanmanızı sağlayan enerjileri aktive ediyor. Ancak bu 2 şekilde çalışabilir. Birincisi şimdiye dek odaklandığınız, peşinden gittiğiniz hayal ve ideallerde ilerleme kaydedemediğinizi fark ederseniz onların peşini bırakabilirsiniz. Eğer birileriyle ortaklaşa bir şeyler yapıyorsanız, bir grupla hareket ediyorsanız bu grup dağılabilir veya siz o gruptan ayrılabilirsiniz. İkincisi kendinize yeni idealler belirleyip yeni plânlarla yolunuza devam etmek isteyebilirsiniz.
  • Tutulma sizi çok daha aktif biri haline getirebilir. Kalbinizin istekleri size yeni plânlar yaptırıp yepyeni bir hedefe odaklayabilir. İyi bir strateji yapmayı başarabilirseniz ve yolunuza çıkan insanlarla iyi bağlantılar kurmayı başarabilirseniz amacınıza ulaşmak konusunda çok iyi yol kat edebilirsiniz. Kurduğunuz bağlantılar iyi olduğu takdirde işleriniz kolayca ilerleyebilir. Tutulma enerjileri hayallerinizi destekleyecek, sizinle birlikte yürüyecek yeni insanları hayatınıza getirebileceği gibi şimdiye dek güvendiğiniz ama size destek olmayan bazı arkadaş ve dostlarınızla da yollarınızı ayırmanıza neden olabilir.
  • 2024’ün sonundan başlayarak 2025’le birlikte yaşamınızın bundan sonrasında yürüyeceğiniz yolda size refakat edecek arkadaşlıklar kurmaya ve yeni dostlar edinmeye başlayabilirsiniz.
  • Hayatınıza girecek yeni insanlar sizi flört edeceğiniz birileriyle de tanıştırabilir veya arkadaşlarınız arasından biriyle yakınlaşıp flört etmeye başlayabilirsiniz. Eğer kişisel özgürlüğünüzü engellemeyen, sizin ruhunuza ve enerjinize uygun biriyle karşılaşırsanız bu uzun soluklu bir beraberlik olabilir. Ancak bireyselliğinizi kısıtlayan kendinizi özgür hissedemediğiniz biriyse ilişkiniz kısa sürebilir.
  • Hayatınızın gelecek 14 yılının temellerini attığınız zamanlardan geçiyorsunuz. Ne yapmak istediğinizi iyi düşünmelisiniz. Önceliklerinizi iyi belirlemeniz ve sağlam adımlar atmanız gereken zamanlarda olduğunuzu bilerek hareket etmelisiniz.

Yükselen Oğlaklar

  • Tutulma enerjileri yıl boyunca yaşam rotanızda önemli ve belirgin değişiklikler yaşamanızı sağlayabilir. İş arayan biriyseniz iş bulabilirsiniz. Çalışıyorsanız ve doğum haritanızdaki kariyer göstergeleri destekleniyorsa terfi alabilirsiniz veya yeni bir iş alanından iş teklifi alarak firma veya sektör değişikliği yapabilirsiniz.
  • Kariyerinizden, bulunduğunuz işten memnunsanız görev alanınız ve yetkileriniz genişletilebilir. Üstlerinizle olan ilişkileriniz sizin avantajınıza olacak şekilde ilerleyebilir. Bu da ilerleyen yıllardaki kariyer pozisyonunuzu olumlu anlamda etkileyebilir. Kendinizi işyerinizde güvende hissetmek için son derece diplomatik ilişkiler de kurabilirsiniz.
  • Tüm bunları yaparken güçlü düşmanlarınızın da olduğunu hissedebilirsiniz. Başkalarının yanında çalışmaktan sıkıldıysanız kendi işinizi kurmakla ilgili girişimler yapabilir hatta evden çalışmaya başlayabilirsiniz. Kariyer alanınızdaki gelişmeler oturduğunuz yeri de değiştirebilir.
  • Miras kalan bir ev veya tarlayla ilgili işlemlerle hem hukuksal hem de bürokrasi ayağını yürütmek için koşturabilirsiniz. Eğer doğum haritanızdaki kardeş ve kuzen göstergeleri sert açılar alıyorsa kardeş ve kuzenlerle ilişkilerde gerginlikler, bağların zayıflaması ve kopması söz konusu olabilir. Bu gerginlikler miras ve para konularında ortaya çıkabilir.
  • Bu tutulma sizi yıl genelinde yurt dışına, yaşadığınız şehrin dışına çok fazla seyahat etme fırsatı bulabilir. Bu seyahatleri iş gereği yapabileceğiniz gibi bir miras konusu yüzünden de seyahat etmek durumunda kalabilirsiniz. Tam bir adanmışlık prensibiyle çalışmak isteyebilirsiniz ama hayat sizi ailenize de odaklayacaktır. Kariyer ve ev arasındaki dengeyi kurmakla da meşgul olabilirsiniz.
  • İlişkiler açısından bu tutulma flörtleri çoğaltabilir. Ancak karakter olarak bu kişilerle uyuşmayabilirsiniz. Hayatınıza çektiğiniz partnerler statünüzle, paranızla ilgilenebilir. Dolayısıyla birini hayatınıza almaya karar vermek konusunda kendinize ve karşı tarafa zaman vermenizde fayda var. Sonradan üzülmemeniz adına ilk etapta karşı tarafın değer ölçütlerini iyi anlamaya çalışmanız iyi olabilir.

Yükselen Kovalar

  • Tutulma hedeflediğiniz bir konuya güçlü ortaklarla iş birliği yaparak ulaşma enerjisini aktifleştiriyor. Bu enerji sizi maddi anlamda güçlendirecek bir iş için tek başına değil işi bilen insanlarla güçlerinizi birleştirmek için sizi harekete geçirebilir.
  • Yurt dışına yönelik işlere, e-ticarete, dijital platformlar üzerinden para kazanmaya odaklanabilirsiniz.
  • Eğer evliyseniz eşiniz size para kazanmanız konusunda destek olabilir veya onunla ortaklaşa bir iş veya projeyi hayata geçirmek isteyebilirsiniz. Birileriyle ortaklaşa bir şeyler yapmak isterseniz bunu en güvenilir bulduğunuz biriyle yapmak isteyebilirsiniz. Bu kişi ailenizden biri, kardeşiniz kuzeniniz olabilir.
  • Uzun süredir maddi anlamda gelir gider dengenizi ayarlamakla uğraşıyor olabilirsiniz. Gelirlerinizi artırmanın yollarını araştırıyor olabilirsiniz. Tutulma emek verdiğiniz işlerden para kazanmanızı sağlayacak enerjileri aktive ediyor. Uzun süredir beklemede olan, yavaş ilerleyen işleriniz varsa tutulmayla birlikte bunlar yeniden hız kazanabilir. İşleriniz açılabilir.
  • İşinizde kendinizi gösterme ve profesyonel bir ün kazanma potansiyeliniz var ve bu potansiyeli doğru kullanabilirseniz iş-kariyer çevrenizde tanınmaya başlayabilirsiniz ve çevrenizi genişletebilirsiniz. Takım ruhu ile çalışmak, iş birlikleri yapmak size kariyer açısından fayda sağlayabilir. Ancak takım içinde de kendi bireyselliğinizi ortaya koymalı ve yeteneklerinizi göstermelisiniz.
  • Tutulma enerjisi yabancı biriyle tanışmayı, yurt dışına seyahat etme şansını, yurt dışına seyahat yoluyla yeni biriyle tanışmayı aktive ediyor. Eğer doğum haritanızdaki ilişki göstergeleri de uyumlu açılarla destekleniyorsa ruh eşim diyebileceğiniz biriyle bu yıl karşılaşabilirsiniz.
  • Yaşadığınız yer de tutulma enerjileriyle birlikte yıl genelinde kariyerinize ve kazandığınız paraya göre değişebilir. Taşınarak ve yeni bir çevreye dahil olarak hayatınızda ikinci bir sayfayı çevirme, yenilenme şansınız olabilir.

Yükselen Balıklar

  • Tutulma gelir gider aksınızda önemli değişiklikler yapacak bir enerjiyi aktive ediyor.
  • Ortaklı işler yapıyorsanız ve bir süredir bu işler yolunda gitmiyorsa ortaklığınızı bitirme ve kendi başınıza ilerleme kararı alabilirsiniz. Kendi işinizi kurup yolunuza böyle devam etmeyi tercih edebilirsiniz.
  • Eğer evliyseniz ve yalnızca eşiniz çalışıyorsa maddi anlamda daha güçlenmek adına sizde çalışmaya başlama kararı alabilirsiniz. Maddi anlamda elinizi güçlendirecek ve para kazanmanız için iş kurmanızı sağlayabilecek bir miras konusu tutunma enerjisi ile birlikte aktive olabilir. Bu mirastan elde edeceğiniz kazanımla kendi işinizi kurabilirsiniz.
  • Eğer evliyseniz veya hayatınızda flört ettiğiniz biri varsa iş, kariyer, günlük hayatın koşturmacaları derken ilişkiyi canlı tutmak adına da çok fazla çabalıyor olabilirsiniz.
  • Bu tutulma enerjisi hayatınızdaki partnerle sadakat sınavından geçebileceğinizi de işaret ediyor. Hayat koşturmacası içinde birbirinize göstereceğiniz anlayış ve sabır doğrultusunda ilişkiniz ya daha da sağlamlaşacak ve evliliğe gidecek ya da tek taraflı ilerlediği için sonunda bitecek.
  • Bu tutulma enerjisi partnerlinizle uyumunuzu ve uyumsuzluklarınızı çok fazla ön plana çıkarabilir. Birbirinizin eksiklerini görerek ve durmadan eleştirerek ilerlerseniz ilişkiniz kısa süre sonra bitmeye mahkûm olacaktır.
  • Bu tutulma enerjisi size partnerinizin eksiğini gördüğünüz noktada yerden yere vurucu eleştiriler yapmak yerine yapıcı ve makul eleştiriler yapmanız konusunda dikkat etmeniz gerektiğini işaret ediyor. Böyle bir tavır sergilediğiniz taktirde partnerinizle birlikte birbirinizi karşılıklı olarak desteklediğiniz bir ilişki yaşamayı başarabilirsiniz.
Tutulmanın sizleri çok mutlu edecek gelişmeleri hayatlarınıza getirmesini dilerim.
Uranyen prensipte günlük yorumlarımı okumak için @astroskylog Instagram hesabımı takip edebilirsiniz.
BÜTÜN’e katkı OL’ması dileğiyle…
Sevgiler, Selda Meriç